Arkadaşlar bir proje için exe. Çalıştırabilecek tablet lazım. Araştırmalarıma göre X86 veya X64 tabanlı işlemcisi olan tabletlerde bu mümkün fakat hep arm. Tabanlı tablet buluyorum. Bana önerebileceğiniz tablet var mı? Önceliğim ucuz olması boyutu vs. önemi yok.
iPad & Tablet Çanta, Kılıf, Askı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı iPad & Tablet Çanta, Kılıf, Askı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
iPad & Tablet Çanta, Kılıf, Askı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı iPad & Tablet Çanta, Kılıf, Askı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Direk olarak mümkünse Windows 10, bulamazsanız Windows 10 S modeli yeterli olur. Tabi her program çalışmayabilir orda hakları var. Dokunmatik bilgisayarlara da göz atabilirsiniz.
Alternatif olarak da
Bir PLC var elimde hazır SCADA yazılımım var malum HMI'lar pahalı ve küçük ekranlı oluyor genelde bu PLC'nin kontrolü için arayüz olarak kullanmak istiyorum
Direk olarak mümkünse Windows 10, bulamazsanız Windows 10 S modeli yeterli olur. Tabi her program çalışmayabilir orda hakları var. Dokunmatik bilgisayarlara da göz atabilirsiniz.
Alternatif olarak da