Exe dosyaları açılmıyor

MertAsT

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba .Exe uzantılı bazı uygulamalar yüklemeye çalıştığımda ne kadar uğraşsamda yükleyemedim yeni format attım ve format attıktan sonra bu sorunu yaşıyorum bilgisayarda ki tüm driverler güncel güncellenmemiş driver bırakmadım birçok program indirdim bazı kaynaklarda araştırma yaptım " regedit / .exe exefile - ve benzeri dosyalarda ki değerleri ( %1"% ) ve benzeri yaptım fakat sorunu hala çözemedim yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Örnek:
Discord.exe - Üstüne tıklıyorum " Çalıştır İptal " ekranı geliyor çalıştıra tıklıyorum devamı yok.

Şu adımları dener misiniz?

1. Windows+R tuşuna basarak çalıştırı açın.
2. "cmd" yazıp komut istemine girin.
3. Komut istemine "notepad" yazın not defterine şu metni yapıştırın;

Windows Registry Editor Version 5.00

[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe][HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe][HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\OpenWithList][HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\OpenWithProgids] "exefile"=hex(0):

4. Farklı kaydete basın,Kayıt türü listesinde Tüm Dosyalar'ı seçin ve ardından Dosya adı kutusuna Exe.reg yazın.
5. Kodlama listesinden Unicode'u seçin. Kaydedin ve dosya konumunu hatırlayın. (Masaüstüne yada bir dosyaya kaydedebilirsiniz.
6. Komut İstemi penceresine dönün, REG IMPORT <dosya yolu> Exe.reg yazın ve ardından ENTER tuşuna basın.
enter-reg-import-exe-reg-file.png

7. Evet'i ve ardından kayıt defteri istemlerine yanıt olarak Tamam'ı tıklatın.
8. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Umarım yardımcı olur.

İşletim sistemin ne?
Windows 7

Şu adımları dener misiniz?

1. Windows+R tuşuna basarak çalıştırı açın.
2. "cmd" yazıp komut istemine girin.
3. Komut istemine "notepad" yazın not defterine şu metni yapıştırın;

Windows Registry Editor Version 5.00

[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe][HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe][HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\OpenWithList][HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\OpenWithProgids] "exefile"=hex(0):

4. Farklı kaydete basın,Kayıt türü listesinde Tüm Dosyalar'ı seçin ve ardından Dosya adı kutusuna Exe.reg yazın.
5. Kodlama listesinden Unicode'u seçin. Kaydedin ve dosya konumunu hatırlayın. (Masaüstüne yada bir dosyaya kaydedebilirsiniz.
6. Komut İstemi penceresine dönün, REG IMPORT <dosya yolu> Exe.reg yazın ve ardından ENTER tuşuna basın.
Eki Görüntüle 914728

7. Evet'i ve ardından kayıt defteri istemlerine yanıt olarak Tamam'ı tıklatın.
8. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Umarım yardımcı olur.
Öncelikle yardımın için teşekkür ederim bu dediklerini yaptım fakat Cmd kısmında bir hata aldım resim olarak ekledim.
- Cmd'den değilde bu oluşturduğum exe.reg dosyasına masaüstünden tıkladım ve kayıt defterini değiştirdim yeniden başlatıyorum herhangi bir çözüm olacak mı bakacağım şimdi.

Dosya Ekleri

• 44.png
    44.png
    2,1 KB · Görüntüleme: 63
Notepad'in adını "Exe.reg" yaptıysanız sağ tıklayıp özelliklere tıklayın orada "Konum" yazması gerekiyor o uzantıyı kopyalayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı