EXE dosyası virüs mü?

xalikan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir EXE var virüs olma ihtimali var mıdır? Sadece bunlar ikisi çıktı Kaspersky vs temiz çıktı, daha çalıştırmadım.

Merhaba, bir EXE var virüs olma ihtimali var mıdır? Sadece bunlar ikisi çıktı Kaspersky vs temiz çıktı, daha çalıştırmadım.

Eki Görüntüle 2464913

Bir şey EXE diye virüs olma ihtimali çok büyük demek yanlış olur dosya ne olursa olsun siz bilgisayarınıza indirince her şey biter.

O yüzden bu EXE güvenli değil AA bu EXE değilmiş daha güvenli demeyin.

Ayrıca görsele bakarak temiz gibi ancak virüsler VirusTotal'i geçebileceğinden sanal bilgisayara indirip Kaspersky ve Malwarebytes taratmak daha sağlıklı olur.

exe'nin boyutu nedir?
19,6 MB

Masaüstüm de duruyor, şu an malwarebytes ve kaspersky indirili ve açık, açsam otomatik algılar mı Virüsse? Bilgilerimi çekmez değil mi o sürede? Dosyalarım, Fotoğraflarım,Mesajlarım vs vs.

19,6 MB

Masaüstüm de duruyor, şu an malwarebytes ve kaspersky indirili ve açık, açsam otomatik algılar mı Virüsse? Bilgilerimi çekmez değil mi o sürede? Dosyalarım, Fotoğraflarım,Mesajlarım vs vs.
Ikisinin aktif korumasi da acik mi? Ayni anda acmayin. Birinin aktif korumasi kapali olsun. Dosya ne dosyasiydi bu arada? Crackli yazilim falan ise orada hicbir avnin test etmeme ama virus olma ihtimali de var. Veya bircok avnin zararli olarak gordugu ancak false positive olan durumlar da var. Bu fotograftan yorum yapmak kolay degil.

Malwarebytes'i kapatayım, skinchanger satın aldım rus bi yerden. Oyun için, baya güvenilir diyorlar ama. Baya bi isim yapmış bir yazılımcı

Malwarebytes'i kapatayım, skinchanger satın aldım rus bi yerden. Oyun için, baya güvenilir diyorlar ama. Baya bi isim yapmış bir yazılımcı
Temiz olabilir ama acmanizi tavsiye etmiyorum. %100 temizdir denilemez asla. Acip acmamak size kalmis.

? Tarattım, sorun yok. Açsam sorun olur mu

Temiz olabilir ama acmanizi tavsiye etmiyorum. %100 temizdir denilemez asla. Acip acmamak size kalmis.
Açsam dediğim gibi, otomatik algılar mı Virüsse? Bilgilerimi çekmez değil mi o sürede? Dosyalarım, Fotoğraflarım,Mesajlarım vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…