EXE dosyası virüs mü?

xalikan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir EXE var virüs olma ihtimali var mıdır? Sadece bunlar ikisi çıktı Kaspersky vs temiz çıktı, daha çalıştırmadım.

? Tarattım, sorun yok. Açsam sorun olur mu

Açsam dediğim gibi, otomatik algılar mı Virüsse? Bilgilerimi çekmez değil mi o sürede? Dosyalarım, Fotoğraflarım,Mesajlarım vs vs.
Kesin bir sey soyleyemem. Dedigim gibi dosya temiz gibi gorunuyor ama bu virus degil anlamina gelmez. Skinchanger kullaniyorsun. Fazla guvenmemek lazim. Virusse algilanadabilir, algilanmayadabilir.

Kesin bir sey soyleyemem. Dedigim gibi dosya temiz gibi gorunuyor ama bu virus degil anlamina gelmez. Skinchanger kullaniyorsun. Fazla guvenmemek lazim. Virusse algilanadabilir, algilanmayadabilir.
Tamam, teşekkürler

Eğer virüsse nasıl anlayabilirim? Anlamayam değil mi

Tamam, teşekkürler

Eğer virüsse nasıl anlayabilirim? Anlamayam değil mi
Dosyayi sanal makinede calistirabilirsin, Virtualbox gibi. Ama bunu yapmadan once iyice arastir, dosya paylasimi vb. durumlar sorun olabiliyor.

Dosyayi sanal makinede calistirabilirsin, Virtualbox gibi. Ama bunu yapmadan once iyice arastir, dosya paylasimi vb. durumlar sorun olabiliyor.
Eğer virüs olursa ne yapmamı önerirsin? Kaspersky vs satın alsam veya başka bir şey ve nasıl anlayacağım.

Eğer virüs olursa ne yapmamı önerirsin? Kaspersky vs satın alsam veya başka bir şey ve nasıl anlayacağım.
Nasil yani? Sanal makinede denedikten sonra virus oldugun anlarsan kaldiracaksin dosyayi. Eger direkt bilgisayarinda calistiracaksan orasi senin bilecegin is. Muhtemelen dosya temizdir ama ben her ihtimali goz onunde bulundur diye soyluyorum. Virus olursa ve anti viruslerin tespit etmezse bir sure sonra anlarsin zaten. Dosyayi calistirmadan once anti virus satin almak mantikli olabilir ama bir skinchanger icin ugrasmaya deger mi bilmiyorum. Uzak durun bence.

Baya kişi kullanıyor, güvenilir vs dediler de acacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…