HeyDouglas
Kilopat
Windows 7 ISO dosyası yazan birkaç dosya indirdim hepsi exe çıktı. Başka bir şey mi yapmam gerekiyor? ISO bulamadım hiçbir yerde.
Burdan indirdim zatenTüm Windows 7 ISO dosyaları
Windows 7 ISO Arşivi Şifreli arşivler için şifre: technopat NOT: Tüm dosyalar orijinaldir, güvenle indirebilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar için lütfen yeni konu açınız. Bu konu sadece kaynak olması için açılmıştır. ISO bütünlüğünü doğrulamak için Hash doğrulaması yapabilirsiniz...www.technopat.net
Hocam ISO dosyasının içini açmayacaksınız, program ile USB ya da DVD'ye yazdıracaksınız.Burdan indirdim zaten
Buradan indirdim zaten.
ISO dosyasını Rufus'la flash belleğinize yazdırıp bilgisayarınızı flash bellekten başlatmanız lazım.
Rarın içi bu, direkt rarı mı seçeceğim, videoda doğrudan iso uygulaması vardıHocam ISO dosyasının içini açmayacaksınız, program ile USB ya da DVD'ye yazdıracaksınız.
Otomatik rarla açıldıHocam indirdiğiniz dosya zaten ISO WinRAR ile açtığınız için RAR gibi gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.