EXE dosyasını C# şeklinde ayıklama

zPookie

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6 GB
Intel Core I7-13700H
32 GB RAM
1TB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba, öğretmenimiz bize örnek olarak verdiği bir "kütüphane takip otomasyonu" adında bir .exe dosyası verdi. Bende öğrenmek amaçlı bu EXE dosyasını Visual Studio 2022'deki "Windows forms uygulaması"ndaki gibi ayıklamak istiyorum. Forumlarda gezindim ve birkaç program denedim, olmadı. Muhtemelen yanlış yaptım. Ama program C# ile yazılmış. Kısaca bu EXE dosyasını ayıklamak ve içindeki kodlara bakmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kolay gelsin, sizlere 2 farklı uygulama + uygulama alternatifi söyleyebilirim.

1. ILSpy
2. dnSpy
Alteratif : DotPeek
Bu araçlarla EXE dosyanın kaynak kodlarını inceleyebilir ve düzenleyebilirsin.

Merhaba, öğretmenimiz bize örnek olarak verdiği bir "kütüphane takip otomasyonu" adında bir .exe dosyası verdi. Bende öğrenmek amaçlı bu EXE dosyasını Visual Studio 2022'deki "Windows forms uygulaması"ndaki gibi ayıklamak istiyorum. Forumlarda gezindim ve birkaç program denedim, olmadı. Muhtemelen yanlış yaptım. Ama program C# ile yazılmış. Kısaca bu EXE dosyasını ayıklamak ve içindeki kodlara bakmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
DotPeek bu konuda çok başarılı diyebilirim. Üstüne üstlük VS projesine bile dönüştürebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı