Arkadaşlar dosya yüklemek için kayıt defteri duzenleyicisinden .exe uzantisini değiştirdim ve su an hiçbir program açılmıyor açılsa da "bu dosyayı nasıl açmak istiyorsunuz?" çıkıyor ve kayıt defteri duzenleyicine giremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Masaüstünde yeni metin belgesi aç, bunu yapıştır:kayıt defterini acamiyorum sorun orada. kayıt defterini acmaya calisinca da birlikte ac sekmesi cikiyor.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\.exe]
@="exefile"
"Content Type"="application/x-msdownload"
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command]
@="\"%1\" %*"
"IsolatedCommand"="\"%1\" %*"
kayıt defterini acamiyorum sorun orada. kayıt defterini acmaya calisinca da birlikte ac sekmesi cikiyor.İlk fix kısmını uygulayın. Uzantılarla gereksiz uğraşmayın.![]()
Fix: .Exe files not opening in Windows 10 / 11
Some of Windows 10 users are reporting to have faced a peculiar problem when they are trying to run .exe files on their computer, then .exe files are notthegeekpage.com
Masaüstünde yeni metin belgesi aç, bunu yapıştır:kayıt defterini acamiyorum sorun orada. kayıt defterini acmaya calisinca da birlikte ac sekmesi cikiyor.
[HKEY_CLASSES_ROOT\.exe]
@="exefile"
"Content Type"="application/x-msdownload"
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command]
@="\"%1\" %*"
"IsolatedCommand"="\"%1\" %*"
Hocam cok tesekkur ederim duzeldi. Ama kisayollar gitti bu sefer cok kotu duruyor.Masaüstünde yeni metin belgesi aç, bunu yapıştır:
Kod:Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CLASSES_ROOT\.exe] @="exefile" "Content Type"="application/x-msdownload"
Farklı kaydet de, metin belgeleri kısmını "Tüm dosyalar yap" dosya adını "dumduz.reg" yap kaydet. Çalıştır.
Aynısını bunun için de yap:
Kod:Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command] @="\"%1\" %*" "IsolatedCommand"="\"%1\" %*"
Bilgisayarı yeniden başlat.
Yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim sorunum duzeldi.Bunu düzelten dosya da çalışmayacaktır büyük ihtimal.Google Drive - Virus scan warning
drive.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.