enss1453 Hectopat Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2017 #1 Tekrar yüklemeyi falan da denedim internette biraz araştırma yaptım da bununla ilgili pek bir şey bulamadım. Sorun ne acaba bilen var mı ? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2017
Tekrar yüklemeyi falan da denedim internette biraz araştırma yaptım da bununla ilgili pek bir şey bulamadım. Sorun ne acaba bilen var mı ? Teşekkürler.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2017 #2 Oyunu nereden indirdiniz? Artı 0 Eksi
KS KS enss1453 Hectopat Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2017 #3 JaroxJamaica dedi: Oyunu nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... CorePack torrent olarak indirmiştim. enss1453 dedi: CorePack ten torrent olarak indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorun çözümünü buldum. Uyumluluk sorunu giderme ve yönetici olarak çalıştırınca sorun kalkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2017 Artı 0 Eksi
JaroxJamaica dedi: Oyunu nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... CorePack torrent olarak indirmiştim. enss1453 dedi: CorePack ten torrent olarak indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorun çözümünü buldum. Uyumluluk sorunu giderme ve yönetici olarak çalıştırınca sorun kalkıyor.