Exeline Bilgisayar güvenilir mi?

390845

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bodrum
Merhaba arkadaşlar. CS:GO için bir bilgisayar alacağım. Exeline bilgisayar sitesi güvenilir mi? Alışveriş yapan var mı? Alacağım bilgisayar Core 2 Quad Q6600 DDR3 bilgisayara 500 diyorlar. Hadi diyelim 500'e aldım bilgisayarı, Max 400 TL'ye ekran kartı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk kez duydum böyle bir site dolandırılma ihtimalin var bence daha güvenli sitelere yönel N11 Teknobiyotik Teknosa gibi kart olarak ikinci el GTX kartlara bakabilirsin 400 TL'ye sıfır iyi bir kart bulman çok zor.

İlk kez duydum böyle bir site dolandırılma ihtimalin var bence daha güvenli sitelere yönel N11 Teknobiyotik Teknosa gibi kart olarak ikinci el GTX kartlara bakabilirsin 400 TL'ye sıfır iyi bir kart bulman çok zor.
Zaten elimdeki laptopu satıp almayı düşüniyordum. 0 olmak zorunda değil beni 2 yıl falan idare etse yeter yazın çalışıp iyi bir bilgisayar almayı düşünüyordum zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı