MAT Bilgisayar güvenilir mi?

Güvenilir mi?

• Oy verenlerin toplamı
    14
Makaleler
1
Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım. Sahibinden'de bu siteye rastladım ancak çok güvenemiyorum. Sahibiyle de görüştüm. Kimisi Penta kimisi başka firmaların garantisi altındaymış. Linklerden öğrenebilirsiniz.
Fiyatlar çok uygun değil mi? Var mıdır bi' numara? Eğer güvenilir derseniz buradan işlemci-anakart ve ekran kartımı alacağım.
Firma sitesi:

Google haritalardan bakıldığında öyle bir yer bulunmakta MAT Bilgisayar diye ama ne kadar güvenilir bilemem. Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız gidip kontrol edebilirsiniz fiyatları gayet makul.

Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım. Sahibinden'de bu siteye rastladım ancak çok güvenemiyorum. Sahibiyle de görüştüm. Kimisi Penta kimisi başka firmaların garantisi altındaymış. Linklerden öğrenebilirsiniz.
Fiyatlar çok uygun değil mi? Var mıdır bi' numara? Eğer güvenilir derseniz buradan işlemci-anakart ve ekran kartımı alacağım.
Firma sitesi:

Dükkanları olduğu doğru kendim bizzat gidip alışveriş yapıyorum yeni sistem toplarken 2 3 kere alışveriş yaptım elden ama sıkıntı çıkacağını sanmıyorum donanımhaber üzerinden de sürekli satış yapıyorlar rylai bilmem ne idi nickleri.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı