Exitlag üç günlük deneme sürümü

• Konuyu başlatan akt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.704
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Faydalı bir program. Kendim Apex Legends üzerinden denediğimde 7 ms düştü. Programın asıl amacı ping dalgalanmalarını sıfırlamak ve paket kaybını düşürmek ancak yabancı serverlar da ping de düşürebiliyor gördüğüm kadarıyla. Neredeyse her oyunu destekliyor.

Kredi kartı kullanmadan 3 günlük deneme sürümünden yararlanabiliyorsunuz. Bu kampanya daha önce var mıydı bilmiyorum, çünkü programı dahi yeni duydum ancak sonuçta bir fırsat olduğu için indirim köşesinde paylaşmakta sorun görmüyorum.

Deneyip kullanımınızda ki farkı konuya bırakabilirsiniz, herkes için bilgilendirici olur. Halihazırda ping sorun yaşamayanlar kayda değer bir fark görmeyebilirler ancak özellikle ping de dalgalanma yaşayanlar için çok güzel bir program.

ExitLag

Son düzenleyen: Moderatör:
Ban sebebi olur mu, Valorant'ta falan?

Xantares bunu kullandığını söylemişti daha önce ve işe yaradığını da belirtmişti. Deneme sürümü olması çok güzel.

Konuyu dağıtmak istemiyorumda, lütfen Xantares'in önerdiği şeyleri çokda dikkate almayalım.
Kullandığı tüm ürünlerde 'dünyanın en iyisi, şuradan şurayı duyuyorum. Bu klavye çok iyi, en hızlısı bu!' gibi yorumları çok fazla, daha profesyonel incelemelere davet ediyorum sizleri.

Konuyu dağıtmak istemiyorumda, lütfen Xantares'in önerdiği şeyleri çokda dikkate almayalım.
Kullandığı tüm ürünlerde 'dünyanın en iyisi, şuradan şurayı duyuyorum. Bu klavye çok iyi, en hızlısı bu!' gibi yorumları çok fazla, daha profesyonel incelemelere davet ediyorum sizleri.

Kesinlikle katılıyorum hatta Zowie marka fareleri en iyi fare diye göstermesi sebebiyle kendisiyle dalga geçmişliğim bile vardır ancak şuraya bir çizgi çekeyim bu program kişiden kişiye farklılık göstermez. İşe yarama oranı belki değişebilir ancak farklılık göstermez. Ya yarıyordur ya yaramıyordur. Programın deneme süresi olmasa zaten bunu belirtmezdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı