Topluluk sunucularında oynanır fakat iyi bir CFG lazım. Seçkin olup olmaması dert değil.
Tamam hocam siz şu an bunumu kullanıyosunuz.
Topluluk sunucularında oynanır fakat iyi bir CFG lazım. Seçkin olup olmaması dert değil.
hayır fatality kullanıyorum benTamam hocam siz şu an bunumu kullanıyosunuz.
Hayır Fatality kullanıyorum ben.
3. parti yazılım olduğu için virüs total'de her türlü trojan gibi gözükür herkes kullanıyor bir sorun yok rahatlıkla kullanabilirsiniz.Tamamdır hocam öneriniz için teşekkürler nixware alacağım fakat virüs bulaşmaz değil mi ilk defa CS2 hilesi alacağım.
3. parti yazılım olduğu için VirusTotal'de her türlü trojan gibi gözükür herkes kullanıyor bir sorun yok rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Bedava hileleri sakın kullanmayın direk banlanmanız an meselesi. Midnight, memesense ve nixware kullandım hiçbirinde herhangi bir ban sorunuyla karşılaşmadım. Abartmadığınız sürece. En beğendim midnight oldu. Eğer legit oynayacaksanız midnight en iyilerinden. Memesense de güzel ama aimbot kısmı kötü. Nixware ise skin changerini beğenmiyorum. Çok basit kalıyor diğerlerine göre bence.
![]()
MIDNIGHT - лучшие игровые решения для CS 2, GTA V, CS 1.6
Приватные читы высшего качества по доступным ценам - от 140 рублей. Идеальный выбор для безопасной и легитной игры, подтвержденный отзывами.midnight.im
![]()
Nixware — мощный и надежный приватный чит для CS2. Лучшие функции, безопасность и стабильность. Попробуйте сейчас!
Максимально универсальный чит — красивые визуалы, гибко настраиваемый легитбот и мощный рейдж. Подойдет под любой стиль игры.nixware.cc
MemeSense 14 günlük 3.49 dolar (136,55 TL)Hocam ban çok da umurumda değil de free hilelerde çok virüs var diye indirmiyorum adam uğraşdığı hileyi neden beleşe versinki. Ben nixware almayı düşünüyorum hem fiyatı diğer hilelere göre daha uygun fakat ininal Kart kullanıyordum ve ininalde şu anda kapalı neyle alacağımı bilmiyorum.
Memesense 14 günlük 3.49 dolar (136, 55 TL)
Nixware 14 günlük 279.00 rub (138, 40 TL)
Midnight biraz pahalı ortalama 300 TL ama tabii 30 günlük.
Aralarında çok bir fiyat farkı yok. Beğendiğini al![]()
MemeSense alıp açamadığın kasaları açarsın. Çünkü envanterine geliyor skin veya kasalar. Tabii sadece görünüş olarak. Bıçak çıkarmak cidden zor oyunda çünkü 100'e yakın veya fazla sayamadığım kadar kasa açtım anca çıkmıştı bıçakHocam memesensemi önerirsiniz yoksa nixware'mi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.