Exo 391 vs hjc C70n

Bende bunla aslında exo 491 modeli arasında kaldım. Arada sadece 1000tl bir fark var aslında. Ancak korktuğum bir yanı exo 491 ece'nin en iyi sertifikasına sahip olsada sharp testinden 3 yıldız almış. Bu fiyata ls2 stream 2 var o bile 4 yıldız diyeyim :))

Bende bununla aslında Exo 491 modeli arasında kaldım. Arada sadece 1000TL bir fark var aslında. Ancak korktuğum bir yanı Exo 491 Ece'nin en iyi sertifikasına sahip olsa da sharp testinden 3 yıldız almış. Bu fiyata LS2 stream 2 var o bile 4 yıldız diyeyim :))

Ben aldığımda kask 4300'dü. Ben olsam Exo 491 kullanmadım ama tercihimi C70N'den kullanırdım.

C70N de güzel kask ancak dediğim gibi ben her daim müzik dinleyen arama yapan birisi olduğumdan dolayı interkom şart ve bununda rahatsız etmemesi biraz önemli. Exo almak biraz daha ağır basıyor çünkü motomax sitesinde 6 taksit peşin fiyatına. C70 tabii ki bana kalırsa daha iyi fakat interkom işi olayı bozuyor

C70n de güzel kask ancak dediğim gibi ben her daim müzik dinleyen arama yapan birisi olduğumdan dolayı interkom şart ve bununda rahatsız etmemesi biraz önemli. Exo almak biraz daha ağır basıyor çünkü motomax sitesinde 6 taksit peşin fiyatına. C70 tabii ki bana kalırsa daha iyi fakat interkom işi olayı bozuyor.

C70n sharp testinde 5 yıldız almıştı ama galiba. Haberiniz olsun yani. İnterkom desteği olarak evet o yönde bir artı. Ben şöyle diyeyim. Kulağım çok büyük ve kepçe kulağım. Kaskı takarken kulağım katlanıyor sonra elle düzeltiyorum. Bir süre sonra (1 saat) kulak acımaya başlıyor, bazen hiç acımıyor. Ama o kadar da acı yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

C70n sharp testinde 5 yıldız almıştı ama galiba. Haberiniz olsun yani. İnterkom desteği olarak evet o yönde bir artı. Ben şöyle diyeyim. Kulağım çok büyük ve kepçe kulağım. Kaskı takarken kulağım katlanıyor sonra elle düzeltiyorum. Bir süre sonra (1 saat) kulak acımaya başlıyor, bazen hiç acımıyor. Ama o kadar da acı yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim kulaklarım normal boyutta hatta bir tık küçük bile diyebilirim aslında. Bilgim olmadığı için soruyorum internetten biraz baktım takan herkes dışarı bir yapıştırma aparatı daha sonra kaskın yan kısmını hafif kesip kabloları geçiriyor ve içe montaj ediyor. C70 Modelinde'de sizdemi böyle yaptınız? Eğer böyleyse C70'i almayı düşünebilirim çünkü rahatsız edebilecek gibi durmuyor. Sharp testine baktım evet C70 modeli 5 yıldız almış C70n modelide tahminen aynıdır zaten. Koruma konusunda bir tık daha iyi fakat interkom konusu kafamı karıştırıyor dediğim gibi. Eğer oda düşündüğüm gibiyse ekstra 800 TL vermenin bir anlamı yok.

Benim kulaklarım normal boyutta hatta bir tık küçük bile diyebilirim aslında. Bilgim olmadığı için soruyorum internetten biraz baktım takan herkes dışarı bir yapıştırma aparatı daha sonra kaskın yan kısmını hafif kesip kabloları geçiriyor ve içe montaj ediyor. C70 Modelinde'de sizdemi böyle yaptınız? Eğer böyleyse C70'i almayı düşünebilirim çünkü rahatsız edebilecek gibi durmuyor. Sharp testine baktım evet C70 modeli 5 yıldız almış C70n modelide tahminen aynıdır zaten. Koruma konusunda bir tık daha iyi fakat interkom konusu kafamı karıştırıyor dediğim gibi. Eğer oda düşündüğüm gibiyse ekstra 800 TL vermenin bir anlamı yok.

Ben herhangi bir kesme biçme yapmadım, sadece pedlerin arkasına kabloları tıkıştırdım o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı