Expedition 33 nasıl bir oyundur?

muho201423

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu yılın oyunu yapan nedir? Hikayesi mi? Dövüş tekniğini hiç beğenmedim. Telefon oyunu gibi geliyor. Ama hikayesi gerçekten güzelse sabredip oynamayı düşünüyorum PS5'te.

Çoğu sıra tabanlı oyuna maksimum 2-3 saat sabredebilmişken dün aldığım Expedition'da 10 saati devirdim ve dövüş sistemi bana çoğu aksiyon oyunundan daha fazla zevk verdi. Zor modda Sekiro oynar gibi takılıyorum şimdilik ama bu şekilde bitirmek zor olacak.

Hikaye güzel, sıra tabanlı oynanış eğlenceli. Tam olmasa da biraz soulslike benziyor ama soulslike beceremeyen benim gibi bir adam bile oynayıp bitirdi o kadar zor değil. Genel olarak güzel bir oyun ama güzel olması herkesin seveceği anlamına gelmiyor hoşunuza gitmediyse devam etmek zorunda değilsiniz.

Hikaye güzel, sıra tabanlı oynanış eğlenceli. Tam olmasa da biraz soulslike benziyor ama soulslike beceremeyen benim gibi bir adam bile oynayıp bitirdi o kadar zor değil. Genel olarak güzel bir oyun ama güzel olması herkesin seveceği anlamına gelmiyor hoşunuza gitmediyse devam etmek zorunda değilsiniz.

Şöyle bir şey de var yılın oyunu seçilen oyunların hiçbirini sevemiyorum 🤣🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı