Omerbaris Centipat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar ben BIOS güncelleme istiyorum ama cihazıma uygun BIOS bulamıyorum. Bilgisayarın markası Exper modeli: W240HU/250HUQ Exper'in sitesinden baktım ama bir sonuç bulamadım. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 27,6 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar ben BIOS güncelleme istiyorum ama cihazıma uygun BIOS bulamıyorum. Bilgisayarın markası Exper modeli: W240HU/250HUQ Exper'in sitesinden baktım ama bir sonuç bulamadım.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 23 Ekim 2022 #2 Şu alana cihazın alt kapağında yer alan seri numarasını (S/N) girerek elde edebilirsiniz: Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin. www.acer.com Artı 0 Eksi
Şu alana cihazın alt kapağında yer alan seri numarasını (S/N) girerek elde edebilirsiniz: Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin. www.acer.com
KS KS Omerbaris Centipat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #3 Benim cihazım Exper uyumlu olur mu Acer ile. BIOS dosyalarını buldum nasıl yukleyeceğim Son düzenleme: 23 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 24 Ekim 2022 #4 Bahsettiğim işlemi bu siteden yaparak: Ana Sayfa - PENTA Bilgi ve İletişim Teknolojisi Ekipmanlarının Toptan Ticareti alanında faaliyet gösteren Türkiye'nin en dijital şirketi. www.exper.com.tr Artı 0 Eksi
Bahsettiğim işlemi bu siteden yaparak: Ana Sayfa - PENTA Bilgi ve İletişim Teknolojisi Ekipmanlarının Toptan Ticareti alanında faaliyet gösteren Türkiye'nin en dijital şirketi. www.exper.com.tr
KS KS Omerbaris Centipat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #5 Seri numarasını girdim fakat bir şey dönüyor bekliyor nasıl girmeliyim modeli falan da yazmam lazımmı. curiousoftech dedi: Bahsettiğim işlemi bu siteden yaparak: Ana Sayfa - PENTA Bilgi ve İletişim Teknolojisi Ekipmanlarının Toptan Ticareti alanında faaliyet gösteren Türkiye'nin en dijital şirketi. www.exper.com.tr Genişletmek için tıkla... Orada yok BIOS. Son düzenleme: 24 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Seri numarasını girdim fakat bir şey dönüyor bekliyor nasıl girmeliyim modeli falan da yazmam lazımmı. curiousoftech dedi: Bahsettiğim işlemi bu siteden yaparak: Ana Sayfa - PENTA Bilgi ve İletişim Teknolojisi Ekipmanlarının Toptan Ticareti alanında faaliyet gösteren Türkiye'nin en dijital şirketi. www.exper.com.tr Genişletmek için tıkla... Orada yok BIOS.