Exper ACTION DC1-W-H34 veya toplama ?

Bütçemi zorlamak istemiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bir şey daha soracağım. Şu an ramim 1866 MHz. Onu 1600 MHz yapsam sorun olur mu?

Dediğin hazır bilgisayarı alma. i7 işlemci koyup, dandik bir ekran kartı koyup milleti kazıklamaya çalışıyorlar. :)

Bende anneme öyle diyordum benim alacağım sistem daha iyidir diyorum fakat annem istemiyordu. Zor ikna ettim istediğim sistemi almaya. :D

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bu soruyu çok sordum ama benim alacağım Cooler Master RC-430 kasasının içindeki psu benim sistemi kaldırabilecek mi? İçindeki psu gerçek 500w mı? Kullanan yada bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Bende anneme öyle diyordum benim alacağım sistem daha iyidir diyorum fakat annem istemiyordu. Zor ikna ettim istediğim sistemi almaya. :D
İşleri güçleri kazıklamak, bir de annene önermişler. 2000 liralık bilgisayara 7570 koymuşlar utanmadan. :D

Konudaki mesajları okumadım ancak, şöyle bir öneri yapabilirim.
AMD FX-6300
CM Hyper 212X
ASUS M5A97 R2.0
Tt V3 600W
GSkill 8GB (2x4) 1600MHz CL9
GTX 760/GTX 770

Sabit diski eklemedim, ihtiyacına göre belirleyerek WD'nin Blue veya Seagate'in Barracuda serisinden bir tane eklersin. Fiyatını hesaplamadım ancak linkini verdiğin Exper bilgisayarın fiyatı civarlarında olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
OC aldığım zaman yapmayacağım. İlerleyen zamanlarda yapacağım o zaman alırım. Çok ısınma sorunu olmayacaksa almayacağım. :) İlgin için teşekkürler. Ve son bir şey soracağım. Ram olarak da 1600 MHz almamın bir sakıncası yok değil mi?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı