EXPER ARC A750 sistem alınır mı?

Stok fan 12400F için yeterli hocam. Sıkıntı olmayacaktır. Kasa geldiğinde tüm testleri yapmayı unutmayın.

Tamamdır teşekkür ederiz bütün desteğiniz için. Test olarak yapmamız gerekenleri yazan bir rehber gönderebilir misiniz? Her türlü testi yapalım sonradan başımız ağrımasın :)

Tamamdır teşekkür ederiz bütün desteğiniz için. Test olarak yapmamız gerekenleri yazan bir rehber gönderebilir misiniz? Her türlü testi yapalım sonradan başımız ağrımasın :)

Benim bildiğim sürücüler ve Windows kurulu geliyor. SSD hızını, ekran kartını ve işlemciyi test edin. GeForce Experience kurup ekran kartını guncelleyin. Windows Update'leri kontrol edip yapın.
Ekran kartı testi için :FurMark
SSD hızı ve sağlığı için: CrystalDiskMark

İşlemci için Valorant gibi bir oyunda test edebilirsiniz veya araştırabilirsiniz. Hiçbir sıkıntı yok ise kullanmaya başlayabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden. Birkaç test daha kalıyor onlara forumdan ulaşabilirsiniz hocam.

Benim bildiğim sürücüler ve Windows kurulu geliyor. SSD hızını, ekran kartını ve işlemciyi test edin. GeForce Experience kurup ekran kartını guncelleyin. Windows Update'leri kontrol edip yapın.
Ekran kartı testi için :FurMark
SSD hızı ve sağlığı için: CrystalDiskMark

İşlemci için Valorant gibi bir oyunda test edebilirsiniz veya araştırabilirsiniz. Hiçbir sıkıntı yok ise kullanmaya başlayabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden. Birkaç test daha kalıyor onlara forumdan ulaşabilirsiniz hocam.
Sağolun hocam 🫡

Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum, bu monitör iyi midir yoksa IPS panel mi bakayım?

hz daha düşük olsa da IPS olduğu için bu tercih edilir mi?

Veyahut bu Philips

Son düzenleme:
Sağ olun hocam 🫡

Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum, bu monitör iyi midir yoksa IPS panel mi bakayım?

Hz daha düşük olsa da IPS olduğu için bu tercih edilir mi?

Veyahut bu Philips

IPS panel almak daha mantıklı hocam. FreeSync teknolojisi var bu attığım 2 modelde. Hangisi size uygunsa onu alabilirsiniz. Ben marka olarak ASUS'dan yana kullanırdım hakkımı :).

ASUS zamlanmış hocam şimdi gördüm. Geçen gün 5K küsurdü. Diğer seçeneği değerlendirebilirsiniz.

144Hz miş normali, OC yaparak 180Hz oluyor. Yorumlarda yazdığına göre.

Attığınız Philips ekranda güzel hocam, G-Sync yazıyor. Tüm özelliklerine bakınca Adaptive Sync yazıyor anlamadım. Şimdi baktım.

IPS panel almak daha mantıklı hocam. FreeSync teknolojisi var bu attığım 2 modelde. Hangisi size uygunsa onu alabilirsiniz. Ben marka olarak ASUS'dan yana kullanırdım hakkımı :).

ASUS zamlanmış hocam şimdi gördüm. Geçen gün 5K küsurdü. Diğer seçeneği değerlendirebilirsiniz.

144Hz miş normali, OC yaparak 180Hz oluyor. Yorumlarda yazdığına göre.

Attığınız Philips ekranda güzel hocam, G-Sync yazıyor. Tüm özelliklerine bakınca Adaptive Sync yazıyor anlamadım. Şimdi baktım.
Sağolun dikkate alacağız. Konuştuğumuz sistem DDR4 ama DDR5 olmaz sanırım bu fiyat bandında bu GPU'yla, ne düşünürsünüz?

Sağ olun dikkate alacağız. Konuştuğumuz sistem DDR4 ama DDR5 olmaz sanırım bu fiyat bandında bu GPU'yla, ne düşünürsünüz?

DDR5 4060 sistem vardı sanırım bu fiyata. RTX 4060 Ti ile 4060 arasında gözle görülür performans farkı var. DDR5 için göze alınır mı? Bilmiyorum. Sizin tercihiniz. Ben yine de bakayım bir.

DDR5 4060 sistem vardı sanırım bu fiyata. RTX 4060 Ti ile 4060 arasında gözle görülür performans farkı var. DDR5 için göze alınır mı? Bilmiyorum. Sizin tercihiniz. Ben yine de bakayım bir.
Sizin tercihiniz ne olurdu?

Yükseltme yapılmayacak gittiği yere kadar aynı sistem. Yine de DDR5 mi önerirsiniz yoksa bu sistem devam mı?

DDR5 uygun sisteme baktığımda 25bin TL'lik i3 kasa gördüm. İşlemci yükseltme seçeneğinde de çok seçenek olmadığı için, 4060 Ti DDR4 sistemden devam edebiliriz hocam. Oyunlarda DDR4 ve DDR5 aynı sistemi test edince neredeyse hiç performans farkı gözükmüyor. İncelediğim kadarıyla. Render işlerinde iş yapıyor ama. DDR4 eski olmadığı için üzmez ve bence günümüzde hâlâ alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı