Exper DIAMOND DEX599W vs General Mobile GM20 vs ASUS TUF Gaming FX505DT

Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
6.914
Makaleler
44
Çözümler
9
İyi akşamlar,

Ben bilgisayar, laptop ve telefon arasında hala gidip geliyorum. 2500 TL'ye laptop baktım ve özellikleri 4 GB RAM ve 64 GB hafıza var😁. Yani neden bunu alayım ki?

Laptop için bunu buldum. İsteklerimi karşılıyor. Zaten daha önceden dediğim gibi bilgisayar çok oynamamak kaydı ile serbest. Bu kararı ben değil doktor aldı. Bana da mecburen uymak düşer. Sağlık için bunu yapmam gerekir. Zihinsel aktivite yok.

Mesela açık öğretim lisesi sınavına girdim ve soruları okudum okudum, olmadı. Anlamadığım için 120 soruyu da salladım. Ciddiyim, hiçbir soruya bakmadım. Ders, yazılım gibi zihinsel aktiviteleri ya yapamazsam diye düşünüyorum. Zaten bende onlardan kendimi uzaklaştırdım.

Artık kendi kuralımı koydum. Beni sıkacak her şeyi bırakacağım. En sevdiğim olan hobim ve meslek olarak düşündüğüm yazılım bile.
Masaüstü olarak bunu beğendim.

Telefon olarak çoğu kişinin başının belası olan telefonu atacağım.

Not: Bunları oyun oynamak amaçlı alacağım. Şu an elime geçen para masraflarıma gitti. Param geldiğinde yani çalışıp maaşım yattığında bir şeyler yapacağım.

Ayrıca Office işleri gibi yapacağım bir cihaz olmalı. Teknolojik alet kullanımını azaltmam gerek. Bir ara 12:00'da açtığım bilgisayar 23:00'da kapanıyordu. Şimdi bayağı azaldı. 5 saate düşürdüm.

Sadece oyun ve ofis işlemleri için hangi cihazı alacağıma karar veremedim. Ciddi bir konu. Bana göre telefon olarak geliyor fakat size de sormak istedim.

Oyun oynamak için ama sağlığıma zarar verecekse hiçbirini almam. Bu zamanla belli olur zaten. Bence daha az iş gören bir şey almak zarar verecekse.

Hem param boşuna gitmesin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı