Exper Kazrizma Windows 8.1 sürücü kurulumu

tugba59

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sitenin temiz kurulum rehberi yardımıyla bilgisayarımı sıfırladım. Öncesinde de kurulum yapmıştım fakat sürücüler için driver pack programını kullandığım için League of Legends oyununda maça girdiğimde bir dakika beş saniye civarlarında bilgisayarım donuyordu ve hiçbir şey yapamıyordum.

Daha sonra araştırma yaparken sürücülerin kurulumunu donanım kimliklerini internette aratarak yapabileceğimi gördüm. Sorun da burada başlıyor. Donanım kimliğini kopyalayıp arama motorunda arattığımda karşıma bir sürü şey çıkıyor. Mesela "diğer aygıtlar" kısmında temel sistem aygıtı yazıyor iki tane. Bunları Windows ile kurmaya çalıştığımda kurulamadı hatası verdi. Ben de donanım kimliğini yapıştırdığımda (PCI\VEN_197B&DEV_2383&SUBSYS_20131297&REV_80) bir sürü sürücü türü çıktı karşıma. Yardımcı olur musunuz lütfen? Baktığım sitenin adresi burada

Exper kazrizma
  • Intel(r) Core(tm) i3 CPU m 370 @ 2.40GHz.
  • 8 GB RAM.
  • Video adapter Intel(r) HD Graphics (3927396 KB)
  • 3D accelerator Intel HD Graphics.
  • Operating System Microsoft Windows 8.1 Professional.
  • BIOS type AMI (06/27/2011)
  • Motherboard ID 63-0100-000001-00101111-112709-chipset$0AAAA000_BIOS date: 11/27/09 14:34:13 ver: 08.00. 10.
  • Drive #1 - WDC WD7500BPVX-22JC3T0 (698 GB) C:

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz 10 yıllık olduğundan dolayı 8.1 için GPU sürücüsü olmayabilir. Cihazınızı emekli etme vakti gelmiş, geçmiş.

Çıkan son sürücü bu gibi:

Windows Update'leri yap tamamen bitene kadar bekle ve güç seçenekleri yaz başlata çıkan pencereden yüksek performansa al.
Update'leri yaptıktan sonra otomatik Intel Graphics yüklenmesi gerekiyor. asaüstüne sağ tıkla grafik paneli yazıcak. Intel'e ait ona girip güç seçeneğinden maksimum başarıya çekin. Geri gelip 3B ya da 3D yazan yere girin ve aynı şekil de başarımı işaretleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı