Satılık Exper Lab. Özel Üretim ve Toplama BTX Sistem

Alsana 4gb ddri3 ram 4 GB DDR3 1333 OEM (16 CHIP) - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 214848379
senin için paha biçilmez bizim için değil,bu arada fifa07 en düşün 775 pin onbord ekran kartında bile sorunsuz açılıyor ki siz overclock yapmışsınız. Satmanktan vazgeçtinize sevindim , sizin paha biçilmez kimsenin almaması için.

Buda senin bilgisayarının değeri.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Birşey daha sorucam. Acaba dünyayı 7-8 sene kadar geriden takip ediyor olabilir misin? Yani öyle bir konuşuyorsun ki tarihi bilmesem 2007-2008 falan derdim.

Baba parasıyla pc toplayıp burada hava atıyorlar işte.
Kardeşim gerçekten bu konuda sana katılıyorum herkes süper bilgisayar kullanmıyor işte. Bizim gibi kendi imkanlarıyla pc toplayıp eski pc yi değerlendiren adamları pek sevmiyorlar bu tür forumlarda.

Birşey daha sorucam. Acaba dünyayı 7-8 sene kadar geriden takip ediyor olabilir misin? Yani öyle bir konuşuyorsun ki tarihi bilmesem 2007-2008 falan derdim.
Sana özendiğim için öyle olmuş olabilir ama ben sana özenmekten vazgeçtim sen aynı yolda devam et seni tutan yok.

Kaliteli bir ürün olması beklenemez zaten oem nedir ki ?

O fiyata o pc yi al o zaman okuman olmadığını şimdi öğrendim ve sana acıyorum çünkü monitörle beraber demiştim. Dahada bu konuyu uzatırsan kötü olur. Okumadan etmeden konuşuyorsunuz.

Misal ne olur. bana acımana gerek yok kendine acıman gerekiyor. Neyse sana bol satışlar. Bu arada kendi imkanlarınla aldım diyorsun muhtemelen 2007-2008 yılında 7 yaşındaydın ve ne iş yapıyordun ve Benim bildiğim exper btx kasalar 2008 yılında tüm okullar dağıtılmıştı..... Neyse uzatmanın anlamı yok bence sen bilgisayar satma konusunda sakla samanı gelir zamanı ile hareket et senin için daha iyidir.

İlk pc mi 8 yaşındayken topladım sen taso, top, bilye oynarken ben format atıyordum koçum.

Arkadaşlar şimdi bir şey söylemeyim diyorum ama tutamadım. Hatırlatayım ki arkadaş 15 yaşında bir girişimci. Sanki, çok büyük biri gibi laf anlatıyorsunuz. Çocuk da size anlatmayı deniyor. Arkadaşımız, bu bilgisayarı zar zor, çok büyük sıkıntılarla toplamış ve uğraşlar sonucu Windows'u modifiyeli (diyelim) yapmış. Bu da küçük arkadaşımızın gözünde pahal biçilmez bir şey oluyor. Almıyorsan yorum yapma, kirlilik yapma. Bu arada her şey gönlünce olsun. Belki bir alan olur, fiyatı yüksek-alçak size ne oluyor? Onu hala anlamış değilim.

Aslında biz yazıları okumayı sevmeyen bir milletiz adamlar okumadan etmeden konuyu kirletiyorlar. Satmak isteğim birden mahvoldu. 15 yaşında sistem ve yazılım bölümleri için çalışma yapan biri olduğumu belirttim ve beni mühendis gibi gördüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…