Exper laptoptan ses geliyor

yusuftttt

Decapat
Daha fazla  
Bu bilgisayarın sorunu sizce ne olabilir? Sanırım garip ses CD-ROM'dan geliyor.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun CD-ROM kaynaklı ise neden çözülmesin ancak dediğim gibi oraya SSD attirirsan daha güzel olur.
Hocam zaten güzel bir bilgisayara sahibim bunu 400 liraya aldım amacım içini açıp kurcalamak ama çalışırsa güzel olur.

Sorun CD-ROM kaynaklı ise neden çözülmesin ancak dediğim gibi oraya SSD attirirsan daha güzel olur.

Ne kadara almıştın?
400 lira

Hocam zaten güzel bir bilgisayara sahibim bunu 400 liraya aldım amacım içini açıp kurcalamak ama çalışırsa güzel olur.

400 lira.

Anladım, deneme yanılma şeklinde sorunu bulabilirsin. YouTube'dan CD-ROM nasıl sökülür diye aratıp bak, eğer sökmene rağmen çözülmüyorsa HDD kaynaklı olabilir. O da değilse bobin viziltisi olabilir ona yapacak bir şey yok.

Anladım, deneme yanılma şeklinde sorunu bulabilirsin. YouTube'dan CD-ROM nasıl sökülür diye aratıp bak, eğer sökmene rağmen çözülmüyorsa HDD kaynaklı olabilir. O da değilse bobin viziltisi olabilir ona yapacak bir şey yok.
Çözülürse çözüm olarak işaretleyeceğim.
Şuan çözülmezse ceza yemeyelim diye yapmıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Şuan çözülmezse ceza yemeyelim diye yapmıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sen kafana göre takıl hocam zaten cihazı deneysel olarak almışsın iyice kurcala.

Şu an çözülmezse ceza yemeyelim diye yapmıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Hatta CD-ROM'u çıkarıp uyumlu CD-ROM için SSD aparatı bul tak ona da bir SSD tak aparatlar çok pahalı değil zaten maksat uğraşmak olur.

Hatta CD-ROM'u çıkarıp uyumlu CD-ROM için SSD aparatı bul tak ona da bir SSD tak aparatlar çok pahalı değil zaten maksat uğraşmak olur.
Sorunun ram de olduğuna kesin eminim. Rami söktüm ve hala aynı uyarıyı veriyor.

Cd rom çıkartmak için alt kapağı komple açmalı mıyım? İnternette düzgün bir video bulamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı