Hocam zaten güzel bir bilgisayara sahibim bunu 400 liraya aldım amacım içini açıp kurcalamak ama çalışırsa güzel olur.Sorun CD-ROM kaynaklı ise neden çözülmesin ancak dediğim gibi oraya SSD attirirsan daha güzel olur.
400 liraSorun CD-ROM kaynaklı ise neden çözülmesin ancak dediğim gibi oraya SSD attirirsan daha güzel olur.
Ne kadara almıştın?
Hocam zaten güzel bir bilgisayara sahibim bunu 400 liraya aldım amacım içini açıp kurcalamak ama çalışırsa güzel olur.
400 lira.
Çözülürse çözüm olarak işaretleyeceğim.Anladım, deneme yanılma şeklinde sorunu bulabilirsin. YouTube'dan CD-ROM nasıl sökülür diye aratıp bak, eğer sökmene rağmen çözülmüyorsa HDD kaynaklı olabilir. O da değilse bobin viziltisi olabilir ona yapacak bir şey yok.
Sen kafana göre takıl hocam zaten cihazı deneysel olarak almışsın iyice kurcala.Çözülürse çözüm olarak işaretleyeceğim.
Şuan çözülmezse ceza yemeyelim diye yapmıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
HDD yerini buldum. Ses ordan gelmiyor.Sen kafana göre takıl hocam zaten cihazı deneysel olarak almışsın iyice kurcala.
Çözülürse çözüm olarak işaretleyeceğim.
Şu an çözülmezse ceza yemeyelim diye yapmıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sorunun ram de olduğuna kesin eminim. Rami söktüm ve hala aynı uyarıyı veriyor.Hatta CD-ROM'u çıkarıp uyumlu CD-ROM için SSD aparatı bul tak ona da bir SSD tak aparatlar çok pahalı değil zaten maksat uğraşmak olur.
Cd rom çıkartmak için alt kapağı komple açmalı mıyım? İnternette düzgün bir video bulamadım.Hatta CD-ROM'u çıkarıp uyumlu CD-ROM için SSD aparatı bul tak ona da bir SSD tak aparatlar çok pahalı değil zaten maksat uğraşmak olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.