Exper M549SS Laptopa eGPU Yapılabilir mi?

Salih Emre

Hectopat
Exper M549SS laptopum var. PC güzel ancak ekran kartı beni tatmin etmedi. Hiçbir oyunu kaldırmıyor. Ekran kartı modeli Sis Mirage 3.
Ben bu laptopa Asus R7 240 2 GB ekran kartı takabilir miyim? Mini PCIe giriş var mı?
Şu an LoL, CS:GO, COD 4 açılmıyor. Takılırsa bunlar açıp oynayabilir miyim?

1.png
2.png
3.png
4.png

İşlemci zayıf gibi biraz. Ama yapabilirsiniz bence wifi kartınızın yerine kullanacaksınız.
Bir şeyden korkuyorum,Mini PCİ -e Kablosunu aldım yaptım,fakat zarar etme olasılığım nedir?
yani çalışmazsa? Birde elektrik sarfiyatı artarmı? LOL çalışırmı?
Mesela işlemciyi değiştirdim diyelim. Anakartımın desteklememe olasılığı varmı?

Son düzenleme:
Zaten sadece EGpu alıp bırakmıyorsunuz ekran kartı gerekli onu söylememe gerek bile yok. PSU ihtiyacınız var aldığınız ekran kartı ek güç istemese bile aparat istiyor. Adaptörleri var ama o parayı ona vereceğinize PSU daha mantıklı en azından ben öyle yapacağım. Farklı şekilde kullanma yada satma şansım olur. Ve başta dediğim gibi işlemci çok yetersiz lol bile açamaz. İkinci el işlemcisi iyi bir laptop alabilirsiniz belki.

Zaten sadece EGpu alıp bırakmıyorsunuz ekran kartı gerekli onu söylememe gerek bile yok. PSU ihtiyacınız var aldığınız ekran kartı ek güç istemese bile aparat istiyor. Adaptörleri var ama o parayı ona vereceğinize PSU daha mantıklı en azından ben öyle yapacağım. Farklı şekilde kullanma yada satma şansım olur. Ve başta dediğim gibi işlemci çok yetersiz lol bile açamaz. İkinci el işlemcisi iyi bir laptop alabilirsiniz belki.
saolun teşekkürler
İnternette farklı birşey farkettim. YouTube de ALİ İHSAN UZUN diye bir abimiz var. Sistem özelliklerimiz hemen hemen aynı.O aynı sistemi yapıp GTA 5 i çalıştırmış?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı