Kupakralı
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- İnşaat Mühendisi
Öncelikle dizüstü bilgisayarı alırken buradaki arkadaşları dinlemediğime bin pişman olduğumu söylemek istiyorum. 2015 Ağustos ayında Exper Xcellerator Q5v bir dizüstü aldım 3.500 TL gibi bir fiyata. Ürünün 15 gün önce aniden klavye en alt 2 sırasındaki tuşların bazıları(birer sıra ile)yazmamaya başladı. Buraya sorun yazılımsal olabilir diye düşünerek bir konu oluşturdum. Cevap gelmeyince kendim formatla ve başka klavye ile deneyerek sorunun yazılımsal olmadığını anladım ve dizüstünü Vatan Bilgisayar ile Exper servise yolladım. Bana 15 gün sonra sıvı teması olduğunu söylediler ve 640 lira gibi bir rakam çıkardılar. İşin ilginci kasayı da değiştirecez dediler kasada zerre elektrik elektronik bir hücre yok. Bilgisayarı benden başka kimse kullanmadı kullanamaz da. Yukarıda Allah var yemin ediyorum hiçbir şekilde sıvı teması olmadı bilgisayara. Eskiden garantideki süreci ilk günden son güne fotografla internetten sitelerinden müşteriye cağrı numarası ile görüntületiyolardı. Ürünüm gitti gideli vatandan başka bir yerde ürün hakkında bilgi alamadım. Geçen seneki servisle bu seneki değişti diye cevapladılar. Ben ürüne hiçbir şekilde sıvı temasında bulunmadım kendilerini (Exper) aradığımda resim atacaz dediler hala resimler ortada yok. Ben bu sıvıyı onların dökmediklerini nereden bilebilirim arkadaşlar inanın şoktayım karalama gibi bir niyetim yok. Eski gönderilere bakarsanız hep olumlu konuşmuşumdur Exper hakkında hatta şaşırıyordum ya bu millet neden kötü konusuyor uzak dur falan diyor diye şaşırıyordum gerçekten bir bildiğiniz varmış demek ki. Bana sonradan attıkları(benim itirazım üzerine içini açıp çekilen) resimler ne kadar güvenilir ne yapılabilir bu konuda tüketici hakem heyetine mi başvurayım var mı daha önce başına böyle bir şey gelen ?
Son düzenleyen: Moderatör: