Exper Tria T2B BIOS Yükseltme

MertDaniel00

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba. BIOS sürümüm çok eski ve ben de Linux'a geçmek üzereyim, o yüzden sorun çıkarma ihtimaline karşı güncellemek istiyorum. İnternette araştırmama rağmen üreticinin sitesinde bulamadım. Rica etsem aşina olan biri bana bağlantısını gönderebilir mi? Sistem özetim aşağıdadır:

bilgiler.png

bilgiler-2.png

Exper'e mail atmalısınız. Gönderirler.
İyi de BIOS ile American Megatrends ilgilenmiyor mu? Exper nasıl gönderecek? Neyse dediğiniz gibi bir şansımı deneyeyim.
Sorun çıkma ihtimali yerine deneseniz de olur.
Zaten güncelleme için sorun çıkarmasını beklememe gerek yok. Hazır imkanım varken güncelleyeceğim nasıl olsa 2012'den kalmış bir BIOS'tan bahsediyoruz.

Yine de biri link bulup atabilirse çok memnun olurum, teşekkürler.

Cihazınızın seri numarasını aşağıdaki bağlantıda yer alan seri no kısmına girip, çıkan sürücüler arasında sizinkinden daha güncel BIOS var mı, bakar mısınız?

Cihazınızın seri numarasını aşağıdaki bağlantıda yer alan seri no kısmına girip, çıkan sürücüler arasında sizinkinden daha güncel BIOS var mı, bakar mısınız?

Bunu zaten denemiştim, söylemeniz üzerine tekrardan denedim. Seri numaramı ekteki kod ile CMD üzerinden buldum ama Sürücümü Bul'a tıklıyorum, bir saniye çember dönüyor ve herhangi bir sonuç vermiyor. Zaten e-postayı da altındaki bölümden göndermiştim. İsterseniz kendiniz de deneyebilirsiniz numara resimde.

cmd_VZLbhfKAbG.png

brave_d3DseZU1xY.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı