ExpertBook vs Vivobook vs Matebook

akinsaw

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar iyi geceler, gunluk kullanim icin dizi film izleyebilecegim ofiste kullanacagim surekli yanimda olacak hafif bir laptop arastiriyorum. Bataryanin uzun saatler gitmesi ve ekranin OLED olmasina dikkat ediyorum. Ekte buldugum birkaç laptop var bunlar hakkinda fikirlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim. Bütçe 50ye kadar zorlarim. Ekte yer alan Vivobook Pro ekstra ilgimi cekti.

Dostlar iyi geceler, gunluk kullanim icin dizi film izleyebilecegim ofiste kullanacagim surekli yanimda olacak hafif bir laptop arastiriyorum. Bataryanin uzun saatler gitmesi ve ekranin OLED olmasina dikkat ediyorum. Ekte buldugum birkaç laptop var bunlar hakkinda fikirlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim. Bütçe 50ye kadar zorlarim. Ekte yer alan Vivobook Pro ekstra ilgimi cekti.

MSI Summit E16 AI EVO bence en iyisi içlerinden.

hocam tekrar inceledim simdi ozelliklerini 3.5 kgymis o yuzden eledim.

dostlar son olarak bu ikisi arasinda kaldim asus fiyat farkina deger mi sizce

Son düzenleme:
hocam tekrar inceledim simdi ozelliklerini 3.5 kgymis o yuzden eledim.

dostlar son olarak bu ikisi arasinda kaldim asus fiyat farkina deger mi sizce
Tabi ki G14 düşünmeden G14, hemen G14... Muhteşem bir cihaz Asus G14.

Hocam bahsettiğiniz işler için en iyisi en sorunsuzu MacBook Air.

Bahsettiğin işler için Zephyrus ve Stealth biraz şey değil mi... Aşırı? Oyun falan oynamayacaksan RTX 4060'a gerek var mı ki?

Matebook 14 patlat geç.
evet ben bi an kasasına ekranına çok yükseldim dedim oyunda oynarım ama kafamı yastığa koyunca gerçekten gereksiz geldi.

şu an bu üçü arasındayım snapdragon işlemci konusunda hiçbir fikrim yok ama fiyatı biraz daha makul geldi.

birde harici ekran kartlı şu cihaz var hocam ama ithalatçı garantili bilemedim o yüzden.

Ryzen işlemcili Zenbook en iyisi olur. Kendim de onun bi' alt modelini kullanıyorum, 8840HS ve 1200p çözünürlük var bende. Mis gibi makine.

Snapdragon işine hiç bulaşma şimdilik, başın ağrıyabilir. Ryzen/Intel'e göre bambaşka bir mimari olduğu için programların ona göre hazırlanması gerekebiliyor.

Intel'in de pek esprisi kalmadı artık. Matebook önerme sebebim ekranının 3K olmasıydı ama bulduğun Zenbook da aynı. Ryzen varsa basacaksın.

Ryzen işlemcili Zenbook en iyisi olur. Kendim de onun bi' alt modelini kullanıyorum, 8840HS ve 1200p çözünürlük var bende. Mis gibi makine.

Snapdragon işine hiç bulaşma şimdilik, başın ağrıyabilir. Ryzen/Intel'e göre bambaşka bir mimari olduğu için programların ona göre hazırlanması gerekebiliyor.

Intel'in de pek esprisi kalmadı artık. Matebook önerme sebebim ekranının 3K olmasıydı ama bulduğun Zenbook da aynı. Ryzen varsa basacaksın.
hocam sizce bi fark var mı model numaralı arasında 195 196 diye gidiyo ama anlayamadım bi türlü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı