ExpertBook vs Vivobook vs Matebook

@akinsaw Fark göremedim ben. İnternette de bir şey bulamadım. Patlat geç, çok sorgulama yoksa işin içinden çıkamazsın🤣

@akinsaw Fark göremedim ben. İnternette de bir şey bulamadım. Patlat geç, çok sorgulama yoksa işin içinden çıkamazsın🤣
hocam yine cikamadim isin icinden ama matebook 14 35k bandindayken asusa 50k vermek biraz sacma geldi , oyun oynamadigim surece i3 bile isimi gorur benim asus cok guzel cihaz ama ona 50k verince 20 daha veririm zephyrus alirim oyun oynarim diye dusunuyorum.

HUAWEI MateBook 14/ Intel Core Ultra 5/ 16 GB Ram/ 512GB SSD/ 14.2"/ W11/ Laptop 53014APV Fiyat & Özellik | MediaMarkt

dolayisiyla son olarak buna karar verdim sanirim ekstra bildiginiz bir eksisi var mi diye size sormak istedim bu cihazin

hocam yine cikamadim isin icinden ama matebook 14 35k bandindayken asusa 50k vermek biraz sacma geldi , oyun oynamadigim surece i3 bile isimi gorur benim asus cok guzel cihaz ama ona 50k verince 20 daha veririm zephyrus alirim oyun oynarim diye dusunuyorum.

HUAWEI MateBook 14/ Intel Core Ultra 5/ 16 GB Ram/ 512GB SSD/ 14.2"/ W11/ Laptop 53014APV Fiyat & Özellik | MediaMarkt

dolayisiyla son olarak buna karar verdim sanirim ekstra bildiginiz bir eksisi var mi diye size sormak istedim bu cihazin
Şikayet var girip ṣikayetleri ve ṣikayet tarihlerini inceleyin.
Huawei çok ekran kenarı ışık sızması sorunu var.
Bence Asus,Acer,Lenovo varken Huawei bulaşmayın derim..

Şikayet var girip ṣikayetleri ve ṣikayet tarihlerini inceleyin.
Huawei çok ekran kenarı ışık sızması sorunu var.
Bence ASUS, Acer, Lenovo varken Huawei bulaşmayın derim.

Hocam 35-40k bandında aynı çözünürlük ve panel tipinde önerebileceğiniz bir cihaz var mı?

Dostlar bunu sipariş verdim teşekkürler yorumlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 35-40k bandında aynı çözünürlük ve panel tipinde önerebileceğiniz bir cihaz var mı?

Dostlar bunu sipariş verdim teşekkürler yorumlarınız için.

Yaklaşık 44.000 pahalı galiba işlemciden.

vatandan aldım taksit imkanları daha iyiydi 45000e geldi. uzun bir süredir araştırıyorum maalesef genel piyasa pahalı f/p olarak en mantıklı cihaz buydu.
İşinizi görecek Amd yada Intel i5/i7 cihazlar var 25-30-35.000 ondan sordum..

Ama oled canlı ekran, farklı güçlü işlemci olunca fiyatı pahalı.

İşinizi görecek Amd yada Intel i5/i7 cihazlar var 25-30-35.000 ondan sordum..

Ama oled canlı ekran, farklı güçlü işlemci olunca fiyatı pahalı.
oled ekran işin içine girince en mantıklı huawei oluyor ama sizin yorumunuzdan sonra bende şikayetlere baktım ışık sızmasıyla alakalı beni soğuttu , asusun oled kategorisine bakıncada maalesef fiyat otomatik 40-45 bandına çıkıyor. Aynı zamanda 16 tümleşik ram takılı olmasındansa en azından bunda 24 olması cezbetti beni.

oled ekran işin içine girince en mantıklı huawei oluyor ama sizin yorumunuzdan sonra bende şikayetlere baktım ışık sızmasıyla alakalı beni soğuttu , asusun oled kategorisine bakıncada maalesef fiyat otomatik 40-45 bandına çıkıyor. Aynı zamanda 16 tümleşik ram takılı olmasındansa en azından bunda 24 olması cezbetti beni.
Oled alma diyenler çok.
Vatan, MediaMarket gidip sorun.
Ama işten anlayan kişiye sorun.
a55da91e-f09d-471e-b6e8-3cb79a42cb35.jpg

Şunun 70-80-90-95% benzeri mutlaka var.
MediaMarket veya Vatan bilgisayar'da.
Size daha detaylı bilgi verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı