Explorer çok geç açılıyor

Mega MegaPat

Hectopat
Daha fazla  
Sabah uyandım bilgisayarımı açtım dersim vardı ama ne göreyim siyah ekran ctrl+shift+esc yaparak görev yöneticisini açıp oradan exploreri açmayı denedim. Sonra cmd açıp sfc /scannow komudunu çalıştırdım bulunamadı dedi. Yeniden başlattım olmadı. Mecbur görev yöneticisinden C:\Users\Eren\Desktop\Opera GX tarayıcı.lnk yazdım sonra Opera açıldı oradan dersime girmeyi başarabildim ama hala explorer açık değildi dersimden 20 dk geçtikten sonra açıldı ama normalde direkt açılması gerekmiyor muydu SSD düzgün çalışıyor yoksa %100 falan da kullanılmıyor

1608880463406.png

Bu arada şunu fark ettim normal mi?

1608880501899.png

Yoksa sadece şu an 500 mb/sn ye ihtiyaç yok diye mi?

Sabah uyandım bilgisayarımı açtım dersim vardı ama ne göreyim siyah ekran ctrl+shift+esc yaparak görev yöneticisini açıp oradan exploreri açmayı denedim. Nothing Sonra cmd açıp sfc /scannow komudunu çalıştırdım bulunamadı dedi. Yeniden başlattım olmadı. Mecbur görev yöneticisinden C:\Users\Eren\Desktop\Opera GX tarayıcı.lnk yazdım sonra Opera açıldı oradan dersime girmeyi başarabildim ama hala explorer açık değildi dersimden 20 dk geçtikten sonra açıldı ama normalde direk açılması gerekmiyor muydu SSD düzgün çalışıyor yoksa %100 falan da kullanılmıyor

Eki Görüntüle 799603

Bu arada şunu fark ettim normal mi?

Eki Görüntüle 799604

yoksa sadece şu an 500 mb/sn ye ihtiyaç yok diye mi?
Attığınız resim normal. Siz HdTune ile yine de bir sağlık testi yapın.

Yeniden başlattım Explorer gene açılmadı mecbur aynı şekilde girdim Opera'ya.

Edit: Garip indirilenler klasörü açılıyor ama hala no Explorer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı