Explorer.exe çöküyor

Muhammed75

Femtopat
Daha fazla  
Ben bilgisayarı açtığımda simgelerim gelmedi ve bilgisayarım kendi kendini yeniliyor gibi gosteriyor. Her şey gidiyor ve geliyor simgelerim gozukmuyor. Görev yöneticisini açtığımda diskimin %100 dolu olduğunu gördüm ve explorer.exe çöktü diye sürekli karşıma bir hata cikiyor. Bir şeye girdiğimde girdiğim şeyi kapatiyor. Bu neden olabilir?

Diskin tam dolu ise sorun bundan kaynaklanabilir.
Peki diski nasıl boşaltılam
Ne yaptıktan sonra böyle oldu? En son ne yüklendi? Hangi AV yüklü? Güvenli modda durum nedir?
Hiç bısiy yapmadım PC yi kapadigimda herşey normaldi hiç bir anormal bisiy görmedim güvenli modda daha denemedim ama durum bence aynı olacaktir
Çok uygulamam yoktu sadece birkaç oyunum vardı virüs olabileceğini sanmıyorum

Virüs olabilir, eğer çok uygulama dosya vs. varsa format atmayı deneyebilirsiniz.
Bazen Windows düzgün çalışmıyor dolayısıyla böyle sorunlar meydana gelebiliyor.
Görev yöneticisini açın.
Sol üstteki dosya kısmına gelin.
Yeni görevi çalıştır deyin.
Gelen ekrana explorer.exe yazın.

Onu denedim ama zaten explorer.exe calisiyor gosteriyor çalıştır a explorer.exe yazınca bu bilgisayar aciliyor ve explorer.exe cokuyor

Son düzenleme:
Güvenli modda daha denemedim ama durum bence aynı olacaktir
Yapmadığınız ve bilmediğiniz konular hakkında kesin konuşmayın. Yapmadıysan uygulayıp kontrol edin ilk olarak.

Ben bilgisayarı açtığımda simgelerim gelmedi ve bilgisayarım kendi kendini yeniliyor gibi gosteriyor. Her şey gidiyor ve geliyor simgelerim gozukmuyor. Görev yöneticisini açtığımda diskimin %100 dolu olduğunu gördüm ve explorer.exe çöktü diye sürekli karşıma bir hata cikiyor. Bir şeye girdiğimde girdiğim şeyi kapatiyor. Bu neden olabilir?

Hocam çökme sorunu son gelen güncelleme ile oldu.
Tavsiyem KB5001330 sürüm numaralı güncellemeyi kaldır ve güncelleme ertelemeye ayarla.
Bu arada NVIDIA tavsiyesidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı