Explorer.EXE Hatası

Oswer

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Benim bilgisayarım ilk önce özelliklerini yazıyorum ve sorunumu en altta belirteceğim.

• Sürüm: Windows 8.1 Single Language
  • işlemci: AMD A4-5000 APU with
  • Radeon(TM) HD Graphics
  • 1.50GHz
  • Bellek(RAM) 4,00 GB
  • Sistem Türü: 64 Bit işlemci Sistemi X64 Tabanlı İşlemci
  • ASUS

Evet arkadaşlar. Beni sorunum; ne zaman bilgisayarı açsam ya da ne zaman yeniden başlatsam, Explorer.EXE hatasını alıyorum. Ve mesela ona tamam demezsem uyarıya bilgisayar sanki başlamamış gibi oluyor.
Hatanın resmi vardır. Bana yardım edebilirseniz çok memnun olurum. Saygılar.

00001.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şunu belirtmek isterim bilgisayarında virüs var. Çözüme gelecek olursak;
  • Regedit'i aç ve "HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows NT / Current Version / Windows" yolunu izle
  • "Windows" klasörünün içerisindeki "Load" dosyasını sil.
  • Eğer silemiyorsan "Windows" klasörüne sağ tıkla, "izinler'i" seç, sırası ile "Ekle / Gelişmiş / Şimdi ara" tıkla, kendi "Kullanıcı Adın" bul ve Tamam düğmesine bas. Tekrar silmeyi deneyin.

AMD sürücünü kaldır güncelle. Temiz önyükleme yapıp kurtulabilirsin.
Merhabalar bu yazıyı ben yazmıştım orada adım ktr27'idi beni banla'dılar ve şimdi ben burdan yazıyorum ben şu adımı yaptım.
Öncelikle şunu belirtmek isterim bilgisayarında virüs var. Çözüme gelecek olursak;
  • Regedit'i aç ve "HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows NT / Current Version / Windows" yolunu izle
  • "Windows" klasörünün içerisindeki "Load" dosyasını sil.
  • Eğer silemiyorsan "Windows" klasörüne sağ tıkla, "izinler'i" seç, sırası ile "Ekle / Gelişmiş / Şimdi ara" tıkla, kendi "Kullanıcı Adın" bul ve Tamam düğmesine bas. Tekrar silmeyi deneyin.
ve oldu artık öyle bir hatam yok ama sizin dediğiniz nasıl bir şey oluyor biraz açıklarmısınız.​

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı