Çözüldü Explorer.exe kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mesut Arda

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS Prime B450M-K II İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: CRUCIAL 2x16 GB SSD: CRUCIAL P3 Plus 500 GB M2 Ekran Kartı: Zotac Gaming Nvidia RTX 4060 İşlemci Soğutucu: Zalman Alpha A24
Meslek
Öğrenci
RAM
8 GB DDR3
Ekran kartı
Amd Radeon R5 M430
İşlemci
Intel core i5 7. Nesil
Selamlar, bilgisayarımı (Windows 10 Pro 1909 dijital olarak etkinleştrilmiş) normal bir şekilde kullanıyordum. Dün bilgisayarı açtım, oturuma giriş yapıldı fakat siyah ekranda kaldı. CTRL+alt+del komutu ile Görev Yöneticisi'ni açtım, bütün explorer.exe'leri kapattım, yeniden başlattım. Fakat fayda etmedi. Yine aynı menüden bilgisayarı 2 kez yeniden başlattım ancak geldi, hala aynı olayı yaşıyorum. Ayrıca dosya taşıma, uygulama açma gibi işlemleri yapamıyorum programları Win+r ile açıyorum. Sorun neden kaynaklıdır, nasıl çözülür, mümkünse videolu anlatım arıyorum. İyi günler, iyi forumlar 😃
Ayrıca mrb ile açılan menü de çalışmıyor, imleç dönüyor, dönüyor ve dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, CTRL+Alt+Delete ile yeniden başlattığımda çözülüyor. Ne kadar araştırdıysam da bulamadım.

Birkaç gün böyle gözlemleyin. Eğer en az 3 günün sonunda herhangi bir problem yaşamazsanız çözüm olarak işaretleyin ki bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılar da faydalanabilsin. Çok sevindim umarım çözülmüştür. Güzel günlerde kullanın.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı