ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #1 RAM 12GB Ekran kartı GTX 550 Ti Anakart MSİ MS-7721 İşlemci AMD A4-5300 Selam ben Windows 10 kullanıyorum başlat menüsünü Windows 11 gibi yapmak istiyorum. Bu yüzden expolorer patcher diye bir uygulama var bu uygulama güvenli mi?
Selam ben Windows 10 kullanıyorum başlat menüsünü Windows 11 gibi yapmak istiyorum. Bu yüzden expolorer patcher diye bir uygulama var bu uygulama güvenli mi?
ahmetakarhalleder Centipat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 169 Çözümler 1 Yer Ankara / Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaCentre AIO 24 inç, Intel Core i5-12450H, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM, 256 GB / 480 GB SSD, Windows 10 Single Language. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #2 Yanlış bilgi Explorer Patcher ile Windows 11 başlat menüsü yapamazsın. Sana önerim: Start11 Çünkü onu ben Windows 10'da denedim ve Windows 11 başlat menüsünü yapabildim.
Explorer Patcher ile Windows 11 başlat menüsü yapamazsın. Sana önerim: Start11 Çünkü onu ben Windows 10'da denedim ve Windows 11 başlat menüsünü yapabildim.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #3 ahmetakarhalleder dedi: Explorer Patcher ile Windows 11 başlat menüsü yapamazsın. Sana önerim: Start11 Çünkü onu ben Windows 10'da denedim ve Windows 11 başlat menüsünü yapabildim. Genişletmek için tıkla... Youtubede videosunu izledim adam yapmıştı.
ahmetakarhalleder dedi: Explorer Patcher ile Windows 11 başlat menüsü yapamazsın. Sana önerim: Start11 Çünkü onu ben Windows 10'da denedim ve Windows 11 başlat menüsünü yapabildim. Genişletmek için tıkla... Youtubede videosunu izledim adam yapmıştı.
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 14 Şubat 2023 #4 ensarinho dedi: YouTube'da videosunu izledim adam yapmıştı. Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz. ahmetakarhalleder dedi: Explorer patcher ile Windows 11 başlat menüsü yapamazsın. Sana önerim: start11 Çünkü onu ben Windows 10'da denedim ve Windows 11 başlat menüsünü yapabildim. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin lütfen ortaya alınma konusunda Explorer patcher ile yapılıyor. Bizzat kendim kullanıyorum.
ensarinho dedi: YouTube'da videosunu izledim adam yapmıştı. Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz. ahmetakarhalleder dedi: Explorer patcher ile Windows 11 başlat menüsü yapamazsın. Sana önerim: start11 Çünkü onu ben Windows 10'da denedim ve Windows 11 başlat menüsünü yapabildim. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin lütfen ortaya alınma konusunda Explorer patcher ile yapılıyor. Bizzat kendim kullanıyorum.
ahmetakarhalleder Centipat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 169 Çözümler 1 Yer Ankara / Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaCentre AIO 24 inç, Intel Core i5-12450H, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM, 256 GB / 480 GB SSD, Windows 10 Single Language. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #5 Tamam
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #6 489798 dedi: Kullanabilirsiniz. Yanlış bilgi vermeyin lütfen ortaya alınma konusunda Explorer patcher ile yapılıyor. Bizzat kendim kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki tekrar eski haline döndürmek istesek uygulamayı denetim masasından silerek düzeltebilir miyiz?
489798 dedi: Kullanabilirsiniz. Yanlış bilgi vermeyin lütfen ortaya alınma konusunda Explorer patcher ile yapılıyor. Bizzat kendim kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki tekrar eski haline döndürmek istesek uygulamayı denetim masasından silerek düzeltebilir miyiz?
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 14 Şubat 2023 #7 ensarinho dedi: Peki tekrar eski haline döndürmek istesek uygulamayı Denetim Masası'ndan silerek düzeltebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Galiba hocam.
ensarinho dedi: Peki tekrar eski haline döndürmek istesek uygulamayı Denetim Masası'ndan silerek düzeltebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Galiba hocam.
ahmetakarhalleder Centipat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 169 Çözümler 1 Yer Ankara / Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaCentre AIO 24 inç, Intel Core i5-12450H, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM, 256 GB / 480 GB SSD, Windows 10 Single Language. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #8 ensarinho dedi: Peki tekrar eski haline döndürmek istesek uygulamayı denetim masasından silerek düzeltebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Silmeye gerek kalmaz galiba.
ensarinho dedi: Peki tekrar eski haline döndürmek istesek uygulamayı denetim masasından silerek düzeltebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Silmeye gerek kalmaz galiba.
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 14 Şubat 2023 #9 Tam olarak bilmiyorum ancak kullanıyorum daha önce silmeyi denemedim yanlış bilgi vermek istemem.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #10 489798 dedi: Tam olarak bilmiyorum ancak kullanıyorum daha önce silmeyi denemedim yanlış bilgi vermek istemem. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama ayarlarından kapataabiliyoruz sanırım hata izlediğim videoyu bırakıyım. Sürprizbozan: İzlediğim video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
489798 dedi: Tam olarak bilmiyorum ancak kullanıyorum daha önce silmeyi denemedim yanlış bilgi vermek istemem. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama ayarlarından kapataabiliyoruz sanırım hata izlediğim videoyu bırakıyım. Sürprizbozan: İzlediğim video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et