Hocam uygulama ayarlarından kapataabiliyoruz sanırım hata izlediğim videoyu bırakıyım.
How to Uninstall Explorer Patcher from Windows 11 | MEFMobile evet Denetim Masası'ndan silebilirsiniz.
Hocam uygulama ayarlarından kapataabiliyoruz sanırım hata izlediğim videoyu bırakıyım.
Bu program tüm Windowsumu değiştiriyor yoksa sadece başlat menüsünümü?How to Uninstall Explorer Patcher from Windows 11 | MEFMobile evet Denetim Masası'ndan silebilirsiniz.
Bu program tüm Windows'umu değiştiriyor yoksa sadece başlat menüsünü mü?
Hocam yaptım her şey oldu ama başlat menüsü iconu ortada ama bastığımda hala aynı çıkıyor.How to Uninstall Explorer Patcher from Windows 11 | MEFMobile evet Denetim Masası'ndan silebilirsiniz.
Hocam aynılarını yaptım ama olmadı yeniden başlatıcam PC'yi.Rehber: Windows 10'da başlat menüsünü ortaya alma ve Windows 11 ikon simgelerini kullanma
Windows 10'da başlat menüsünü ortaya almayı ve Windows 11 ikon simgelerini kullanmayı göstereceğim. Hazırsanız başlıyorum. Windows 10'da başlat menüsünü ortaya almak için aşağıdaki adımları uygulayın: 1. Bu Releases · valinet/ExplorerPatcher link üzerinden uygulamayı indiriyoruz. 2. Start...www.technopat.net
Bu rehberi deneyin
Hocam yok olmuyor.Rehber: Windows 10'da başlat menüsünü ortaya alma ve Windows 11 ikon simgelerini kullanma
Windows 10'da başlat menüsünü ortaya almayı ve Windows 11 ikon simgelerini kullanmayı göstereceğim. Hazırsanız başlıyorum. Windows 10'da başlat menüsünü ortaya almak için aşağıdaki adımları uygulayın: 1. Bu Releases · valinet/ExplorerPatcher link üzerinden uygulamayı indiriyoruz. 2. Start...www.technopat.net
Bu rehberi deneyin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.