External VGA Sorunu

macos

Hectopat
Merhaba Technopat ailesi

Özellikler:
Intel Core i3 370m 2.40 gHz
8gb RAM
İntel GMA HD Graphics

Asus K52F laptopuma unibeast ile 10.10.2 Yosemite kurulumu yaptım. Insanelymac sitesinden Intel Hd Graphics 10.10.2 Full QE/Cl klasöründen alternate 2 deki graphicsfb.kext ile info.plist e gerekli kodu girerek ekran kartını aktiflestirdim. Ama bir sorunum var. VGA portuma full hd bir monitör bagladigimda laptopum monitorumu görmüyor. Alt tuşuna basıp ekranları algıla dediğimde de algilamiyor. Sanırım dsdt ayarlariyla ilgili. Bu konuda nasil bir yol izlemek gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde bir sorum olacak. Benim ekran kartı İntel GMA HD Graphics işlemci Intel Core i7 620m 2.66 gHz config.plist'e hangi kodu girdin ben inteli aktif edemiyorum. Clover ile kodu girmeyince dalgalanmalar oluyor ekran birbirine giriyor bunu nasıl çözebilirim.

Cevap Yokmu Arkadaşlar. Yardımcı olabilecek kimse yokmu?

Chamelon ile sorunsuz ekranı tanıyor ve açıyor. Birtek clover sorun çıkarıyor kod girmeyince ekran birbirine giriyor açıkcası. Chamelon ile öyle bir sorunla karşılaşmadım. Beni id girme derdinden kurtarıyor clover öyle değil arkadaşım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı