Exvega Andromeda için kumaş önerisi

Bütçe
8500

Praudh

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi, sağlıklı günler. Bugünlerde koltuk alacağım. Gözüme Exvega Andromeda'yı kestirdim. Siyah modelinde iki kumaş tercihi var. Birisi premium kumaş diğeri de dokuma kumaş, hangisini önerirsiniz ya da bu bütçeye farklı bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de koltuk arayışlarındayım ve andromeda konusunda çok fazla negatif yorum var. Tekrar düşünebilirsin.

Ben de koltuk arayışlarındayım ve andromeda konusunda çok fazla negatif yorum var. Tekrar düşünebilirsin.
Genelde her oyuncu koltuğu için kötü yorum çok var, insanoğlu hep daha fazlasını istiyor. Bir süredir araştırıyorum en iyisi bu fiyata da bakılırsa.
Başka bir ürün önerirseniz bakabiliriz, teşekkürler.

Doğrudur, fakat müşteri hizmetleri, malzeme kalitesi vs bakımından fazla kötü diyorlar. Genelde hawk, xdrive ve zio genel olarak daha kaliteli diye bir fikir aldım.

Hocam merhaba, andromeda kullanıcısı olarak dokuma kumaş önerebilirim. Ben markanın hizmetlerinden gayet memnun kaldım ama neticede göreceli bir durum, her marka hakkında şikayetler var.

Hocam merhaba, andromeda kullanıcısı olarak dokuma kumaş önerebilirim. Ben markanın hizmetlerinden gayet memnun kaldım ama neticede göreceli bir durum, her marka hakkında şikayetler var.
Garip bir şekilde bi sen bi de ldrogolu bi eleman var vatan savunur gibi exvega savunan. İşin garip yanı youtube'a girip o markanın videolarına bakınca bi ton kötü yorum görüyorum. Diğer markalarda iyi ağırlıklı olsa da exvegada bi burada 2 kişinin iyi yorumu var.

Hocam ben memnun kaldım ama göreceli dedim. kumaş önerisi yaptım o da kullandığım için. Ben kullandığım için yorum yapıyorum. Siz kullanmadığınız halde yorum yapıyorsunuz, dedikoduyla! Ayrıca vatan savunur gibi savunmadım.ama sen düşman saldırır gibi agresiflikle saldırıyorsun, neden gocunuyorsunuz hocam ?

Diğer arkadaşı tanımıyorum kendisine sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…