Exvega Andromeda için kumaş önerisi

Bütçe
8500
Hocam ben memnun kaldım ama göreceli dedim. kumaş önerisi yaptım o da kullandığım için. Ben kullandığım için yorum yapıyorum. Siz kullanmadığınız halde yorum yapıyorsunuz, dedikoduyla! Ayrıca vatan savunur gibi savunmadım.ama sen düşman saldırır gibi agresiflikle saldırıyorsun, neden gocunuyorsunuz hocam ?

Diğer arkadaşı tanımıyorum kendisine sor.
Saldırdığım yok, sadece nerede koltukla ilgili bir konu görsem altında exvega övüp duruyorsunuz. Ama dediğim gibi youtube vs gibi yerlerde sürekli kötü yorum alıyor. Muhabbet bu, dedikodu da yok saldırma da.

Tartışmanın bir anlamı yok. Sipariş elime ulaştı fakat evde değilim. Ailemin ilk görüşleri güzel ama tabii bir süre deneyimlemek lazım. Deneyimledikten sonra yorumlarımı yazarım. O zamana kadar sağlıcakla kalın.

Saldırdığım yok, sadece nerede koltukla ilgili bir konu görsem altında exvega övüp duruyorsunuz. Ama dediğim gibi youtube vs gibi yerlerde sürekli kötü yorum alıyor. Muhabbet bu, dedikodu da yok saldırma da.
Exvega 2024 kumaş aldım 2. haftasındayım şuan, forumda da iyi diyenler kötü diyenlerden fazla ve bütün koltuk markaları ile de olumsuz yorum var diye zar atalım dedim sonuç hüsran. Koltuk premium hissi falan vermiyor, resimlerde (sitesindeki) görüleceği üzere koltuk birleşme yerlerinde boşluk var bel yastığı o araya düşüyor o araya düşmesin diye bir minder falan birşeyler koyup çözebilirsin belki. Benim boy 172 kafam yastığının ucuna anca geliyor ve rahat ettirmiyor, minder koyarsam 2 sorun çözülüyor ama oda kaba oluyor. Oturması rahat değil yaslandığım anda kayıyorum yavaş yavaş 3-4 dakika içinde belimle minder arasında mesafe oluyor oturmak daha rahatsız hale geliyor. Görüntü felaket hiç güzel durmuyor, kumaş aldık ama terletmeme olayı yalan maalesef, havalar 2-3 gündür yeni ısınır gibi oldu daha yaz yeni başlıyor terletiyor yaslanamıyorsun birde bel koyduğun yer tamamen esen havayı da engelliyor. Ofis koltuğu almadığıma pişman oldum boşuna fileli koltuk al demiyorlarmış diyerek kapatayım konuyu.

Tartışmanın bir anlamı yok. Sipariş elime ulaştı fakat evde değilim. Ailemin ilk görüşleri güzel ama tabii bir süre deneyimlemek lazım. Deneyimledikten sonra yorumlarımı yazarım. O zamana kadar sağlıcakla kalın.
Hangisini aldınız hocam? Nasıl acaba bilgi verir misiniz?

Hangisini aldınız hocam? Nasıl acaba bilgi verir misiniz?
Dokuma Kumaş'ı aldım ama şehir dışındayım halen, henüz deneyimleme fırsatım olmadı. Kardeşlerimle vs. konuştum onlar memnunlar. Bel kısmı çok güzel diyorlar, terletme az yapıyor vs. ama deri koltuktan geçtik o yüzden net doğru cevaplar olmayabilir. Şuan gayet memnunlar, size net bir şey söyleyemeyeceğim maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı