Exvega Andromeda koltuk alınır mı?

Hocam ben geçen konusunu açmıştım kimse cevap vermedi kendi uğraşlarımla o kadar çok konu gezdim ki çok kararsızdım en son istedim 24 saat içinde kargoya verildi. Diğer gün de elime ulaştı Manisa da oturuyorum. Koltuk bağdaş kurarak oturanlar için dar gelir. Benim boyum 175 kilom 75 bana göre gayet rahat Visco sünger eklerseniz daha rahat olur ben eklemedim. Herhangi bir kırık parça vs. gelmedi. Hiçbir eksiği yok şu anda. Gıcırdama falan da olmuyor. Geldiği günden beri günlük 16 saat gibi bir süre kullanıyorum. Şu ana kadar tek eksisi boyun yastığı kafama geliyor o da benim boyumdan kaynaklı ve biraz da öne doğru oturuyorum. Kurulumu tek kişi biraz zorlayabilir ağır çünkü. Alacaksanız tavsiye ederim gayet rahat ve kalitesini hissettiriyor. Herhangi bir sorunuz olursa cevaplarım.
Yardımcı olduğunuz için sağolun, hala düşünme aşamasındayım.

@ahmttunc Düşünürken konulardaki trollere dikkat edin gezdiğim tüm konularda herkes kendi firmasını övüyor sahte hesaplarla. Zaten bakarsanız anlarsınız. Günün sonunda hepsi koltuk üretiyor ve vadettiği şeyler belli. Örnek konularda biraz gezdiyseniz Exvega için kutu içerisinden iyi yorum yapın şu kadar iade edelim denilen olay yanlış 1 yıl önce de alan bir sürü arkadaşım var bende aldım ve böyle bir şey çıkmadı. Yani bilinir 4 firma birbirine kötü yorum yapıyor bu hepsi için geçerli.

@ahmttunc düşünürken konulardaki trollere dikkat edin gezdiğim tüm konularda herkes kendi firmasını övüyor sahte hesaplarla. Zaten bakarsanız anlarsınız. Günün sonunda hepsi koltuk üretiyor ve vadettiği şeyler belli. Örnek konularda biraz gezdiyseniz Exvega için kutu içerisinden iyi yorum yapın şu kadar iade edelim denilen olay yanlış 1 yıl önce de alan bir sürü arkadaşım var bende aldım ve böyle bir şey çıkmadı. Yani bilinir 4 firma birbirine kötü yorum yapıyor bu hepsi için geçerli.

Evet, marka kötüleme olayına ben de katılıyorum nereye baksam her markaya özellikle Exvega'ya bir kötüleme vardı fakat pek fazla kanıt veya neden bile sunmuyordu çoğu. Geçmişe göre de kendilerini düzelttiklerini düşünerek Exvega siparişi verdim geldiğinde görüşlerimi paylaşabilirim.

Evet, marka kötüleme olayına ben de katılıyorum nereye baksam her markaya özellikle Exvega'ya bir kötüleme vardı fakat pek fazla kanıt veya neden bile sunmuyordu çoğu. Geçmişe göre de kendilerini düzelttiklerini düşünerek Exvega siparişi verdim geldiğinde görüşlerimi paylaşabilirim.
Bekliyorum hocam görüşlerinizi ben hala kullanıyorum hiçbir sorun yok gıcırdama, deforme vs.

Son durum nedir hocam memnun musunuz?

reis hala kullanıyon memnun musun gıcırdama var mı xdrive akdeniz ile andromeda arasında kaldım.boyunluk aşağı alınıyor mu boyna gelmesi için benim de boyum 175 çünkü.ama ben dik oturuyorum koltuk da
Evet hala kullanıyorum 1 ya da 2 ay aralıkla wd 40 ile mekanizmaları yağlarsan hiçbir sıkıntı çıkmaz. Gıcırdama olmuyor. Bir sıkıntım da yok. Kolçaklar için çok kötü yorum vardı onlar bile sağlam hala. Boyunluk dik oturuyorsan sıkıntı yaşamazsın. Aşağı yukarı ayarlanmıyor ama biraz daha yatarak oturduğun zaman esneyip geliyor ben film izleyeceğim zaman direkt çıkarıp alıyorum başımın altına.

Son durum nedir hocam memnun musunuz?
Sıkıntı yok aynı şekilde kullanıyorum süngeri felan hala yumuşak, gıcırdama yok. Sadece üstte de belirttiğim gibi belli aralıklarla wd 40 kullanmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı