Exvega vs Zio koltuk

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Selamlar, bu iki koltuk arasında kaldım. Zio'yla aralarında pek bir fiyat farkı yok arada 500 TL oynuyor. Lakin Exvega'nın taksit seçenekleriyle beraber alımı daha rahat oluyor. Rahatlığa ve uzun kullanım sürelerinde sıkıntı yaratmamasına bakıyorum. Maalesef geçen gün öğrendim ki fıtık başlangıcım varmış, bu nedenle belimi rahat ettirecek bir koltuk arıyorum. Sizce hangisini tercih etmek daha mantıklı olacaktır?

Selamlar, bu iki koltuk arasında kaldım. Zio'yla aralarında pek bir fiyat farkı yok arada 500 TL oynuyor. Lakin Exvega'nın taksit seçenekleriyle beraber alımı daha rahat oluyor. Rahatlığa ve uzun kullanım sürelerinde sıkıntı yaratmamasına bakıyorum. Maalesef geçen gün öğrendim ki fıtık başlangıcım varmış, bu nedenle belimi rahat ettirecek bir koltuk arıyorum. Sizce hangisini tercih etmek daha mantıklı olacaktır?

Zio kullanan bir arkadaşım var ve fazla övmüyor. Hawk kullanıyorum ve çok memnunum isterseniz bakın.

Bazı sebeplerden ötürü koltuğu alamadım, şu an bütçem 5000 TL. Maksimum 5750 TL'ye kadar çıkabilirim, aklımda Warrior Aragorn, Xmax Rio Balerion var. Bu bütçede önerebileceğiniz başka hangi koltuk var?

Hawk Fab için çok rahatsız diyorlar, kararsızım.
Fabın sırtında ergonomi yok hocam, ayrıca oldukça incedir, zio ve exvega yanında kağıt gibi durur. Giriş seviyesi uygun fiyatlı eli yüzü düzgün olsun derseniz fab düşünebilirsiniz ama zio exvegayla mukayese edilmez.

Bir de itopyada exvega vesta indirimde onada bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00