Zio vs Exvega

Hocam çok mu kötü hangi koltuğu alacamı bilemedim.
Kolçaklara dokunduğun gibi ses çıkıyor. Sırt bölgesine yaslandığım gibi yine gıcır gıcır ses çıkıyor ve rahatsız edici. Tekerlekleri de pek kaliteli değil. Hawk veya Zio tarafına bakman daha sağlıklı olacaktır. Onları kullanan arkadaşlarım var ve sorunları yok. Ha bir de ben Andromeda modelinin 2025 versiyonunu satın aldım. Hatta ilk satın alan bile ben olabilirim. Buna rağmen bu kadar kötü bir ürün gönderdiler.

Kolçaklara dokunduğun gibi ses çıkıyor. Sırt bölgesine yaslandığım gibi yine gıcır gıcır ses çıkıyor ve rahatsız edici. Tekerlekleri de pek kaliteli değil. Hawk veya Zio tarafına bakman daha sağlıklı olacaktır. Onları kullanan arkadaşlarım var ve sorunları yok. Ha bir de ben andromeda modelinin 2025 versiyonunu satın aldım. Hatta ilk satın alan bile ben olabilirim. Buna rağmen bu kadar kötü bir ürün gönderdiler.

Zio Venom içinde ergonomik değil altıma berjer çeksem daha iyi yazıyorlar hawka odun yazıyorlar konforlu olup ses yapmayanı yok sanırım.

Zio Venom içinde ergonomik değil altıma berjer çeksem daha iyi yazıyorlar hawka odun yazıyorlar konforlu olup ses yapmayanı yok sanırım.
Konfor istiyorsan malzeme olarak visco sünger kullanılması gerekiyor. Alacağın firmada ekleme yaptırabilirsin. Veya internetten öyle bir yastık alıp kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı