Exxen Exxen "Bu içerik şu anda kullanılamıyor" hatası

• Konuyu başlatan BrkOz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 20.168

BrkOz

Megapat
Daha fazla  
Bugün yemek yerken izlerim diye üyelik aldım ama hiçbir şey izleyemiyorum. Hangi videoya girsem "Bu içerik şu anda kullanılamıyor" hatası alıyorum. AdGuard kapatsam da değişmedi. Bu hata şu an herkeste görünüyor mu yoksa bana özel bir durum mu?

Hocam bu platform daha yeni. Bu sorunlar yavaş yavaş düzelecektir.
hocam ben sorunun genel mi yoksa benimle mi alakalı olduğunu çözmeye çalışıyorum?! Biliyorum yeni olduğunu fakat Twitter da dahil olmak üzere böyle bi sorundan bahseden yok. Kullanan varsa bilgi verebilir diye yazdım.

hocam ben sorunun genel mi yoksa benimle mi alakalı olduğunu çözmeye çalışıyorum?! Biliyorum yeni olduğunu fakat Twitter da dahil olmak üzere böyle bi sorundan bahseden yok. Kullanan varsa bilgi verebilir diye yazdım.
Benim kastettiğim şey eğer başka insanlarda da oluşursa çözülecektir. Platform yeni olduğu için bir çözüm de üretemiyoruz.

Bu içerik şu anda kullanılamıyor sorunu bende de var. Google Chrome ve Edge de aynı hatayı veriyor. Opera'yı yükledim oradan hatasız seyredebiliyorum.

Benim pc de videonun açılmama sıkıntısı düzeldi fakat belli bir kullanımdan sonra yazıların başına 'slider' yazısı gözüküyor çıkıp tekrar girince düzeliyor. Birde ben kendi telefonumdan izleyemiyorum kardeşim izleyebiliyor anlayacağınız garip bir uygulama :')

Aynı sorun benim bilgisayarda da var. Dört farklı tarayıcı ile denedim sorun aynı.
Videoyu açınca ilk başta reklam çıkıyor. Reklam oynarken altda videonun dakikası çıkıyor mesela 58:25 gibi. Ama reklam bittiğinde video dakikası 00:00 olarak değişiyor ve ''Bu içerik şu anda kullanılamıyor'' hatası veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı