Exxen Exxen deneme üyeliği nasıl iptal edilir?

Birkaç gün boyunca çekmeye çalışıyor daha sonrasında iptal oluyor. Eğer bankanızda ücretsiz sanal kart oluşturma varsa bir tane oluşturup ödeme yöntemini ona güncelleyin ardından kartı iptal ederseniz veya limitini 1tl yaparsanız para çekemeyecektir. Ben papara kullanırken böyle yapmıştım.
Aylık 70 TL diye gördüm de limiti 60 yaptım ben yine de. Ama iptal edememek ne büyük saçmalık ya?

Mobildeyim. İptal vesaire işlemleri için zotloya yönlendiriyor. Exxen sitesinde göremedim. Nasıl yapılıyor mümkünse fotoğraflı olarak anlatabilir misiniz?
Ben aldığımda www.exxen.com'dan hesap kısmında abonelik iptali kısmı vardı. (Mobilde yapmıştım)

Şuan hesabım olmadığı için fotoğraf atamadım kusura bakmayın.

Ben iptal etmeyi unuttum ilk başta 129 çekmeye çalıştı kartta o kadar para yoktu. Sonra da 49 çekmeye çalıştı. Oysaki ben iptal etmiştim. 129'luk paketi iptal edince 49'luk pakete geçmiş istemeden. Bir de onu iptal etmem gerekti. Şu an bende herhangi bir paketiniz bulunmuyor diyor ve ödeme yöntemim de yok gözüküyor. Artık çekmeye çalışmaz herhalde.

Ben iptal edince daha çekmeye çalışmamıştı hocam sizdende daha istemez sanırım.
Ben iptal etmeyi unuttum ilk başta 129 çekmeye çalıştı kartta o kadar para yoktu. Sonra da 49 çekmeye çalıştı. Oysaki ben iptal etmiştim. 129'luk paketi iptal edince 49'luk pakete geçmiş istemeden. Bir de onu iptal etmem gerekti. Şu an bende herhangi bir paketiniz bulunmuyor diyor ve. Ödeme yöntemim de yok gözüküyor. Artık çekmeye çalışmaz herhalde.

Ben aldığımda www.exxen.com'dan hesap kısmında abonelik iptali kısmı vardı. (Mobilde yapmıştım)

Şu an hesabım olmadığı için fotoğraf atamadım kusura bakmayın.

İşte benim hesap kısmında üyelik ile ilgili bir şey yok. Sadece şu üyeliktesiniz diyor, o kadar üyelik yönetimi için Zotlo'ya yönlendiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı