Exxen güzel olmuş

Kaliteli olmayan içerikleri koydum. Tüm programı koymaya uğraşamadım.
Allah aşkına uğraşsana ya lütfen. Bakalım kaç tane varmış. O tepkiye göre 10 tane vardır heralde. 3 tane dedim 4 tane bulmuşsun aferin sana. Hatta bi tanesini de ben ekledim. Hala aynı şeyi yapıyorsun. İzledin mi ? Kalite içerik olmadığını söylüyorsun.

Evet hepsini izledim. İzlemediğimi kanıtlayamazsın. Al sana kalitesiz içerikler ne ararsan var.

Sen ne terbiyesiz adamsın be. Başka bulamadım demiyorda. Ayrıca aynen hepsini izlemişsindir. 12 saatte bu kadar beğenmediğin platformda ki neredeyse 20 tane projeyi izlemişsin. Direk sona sararak izledin hepsini galiba. İnsanları aşağılıyor burada kendi fikirlerini karşı çıkıyor diye. Çirkeflik bu yaptığın moderatör falan yok mu ya?

Pes etmen iyi oldu. Hadi köyünüze gidin bırakın yalakalığı tabii işinize gelmeyince kanka muhabbeti Cidden tartışmaya değmeyecek adamlarsınız (?).

Hayır yanlış tutum ve zihniyetlerde olduğunuz için bu durum böyle.

Cidden 10TL olan sürümü alıp uBlock kullanmak işe yarar mı? Reklamlar nasıl çıkıyor? Alıp deneyip belirtsem mi acaba ?

Olabilir. Netflix'in de hedef kitlesi 16+ ergen kesim ve LGBT bireyler. Kesime yönelik olmasına senin aldırış etmemen lazım.
Feministler ve aynı onlar gibi bir sürü kendinin mağdur olduğunu iddia eden boş insan topluluklarını unutmayalım. Bu topluluklara hitap eden yapımlar daha az olsa çok güzel olacak ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…