Exxen güzel olmuş

• Konuyu başlatan 350070
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 170
  • Görüntüleme 22.301
Kaliteli olmayan içerikleri koydum. Tüm programı koymaya uğraşamadım.
Allah aşkına uğraşsana ya lütfen. Bakalım kaç tane varmış. O tepkiye göre 10 tane vardır heralde. 3 tane dedim 4 tane bulmuşsun aferin sana. Hatta bi tanesini de ben ekledim. Hala aynı şeyi yapıyorsun. İzledin mi ? Kalite içerik olmadığını söylüyorsun.

Allah aşkına uğraşsana ya lütfen. Bakalım kaç tane varmış. O tepkiye göre 10 tane vardır herhalde. 3 tane dedim 4 tane bulmuşsun aferin sana. Hatta bir tanesini de ben ekledim. Hala aynı şeyi yapıyorsun. İzledin mi? Kalite içerik olmadığını söylüyorsun.

Evet hepsini izledim. İzlemediğimi kanıtlayamazsın. Al sana kalitesiz içerikler ne ararsan var.

Evet hepsini izledim. İzlemediğimi kanıtlayamazsın. Al sana kalitesiz içerikler ne ararsan var.

Sen ne terbiyesiz adamsın be. Başka bulamadım demiyorda. Ayrıca aynen hepsini izlemişsindir. 12 saatte bu kadar beğenmediğin platformda ki neredeyse 20 tane projeyi izlemişsin. Direk sona sararak izledin hepsini galiba. İnsanları aşağılıyor burada kendi fikirlerini karşı çıkıyor diye. Çirkeflik bu yaptığın moderatör falan yok mu ya?

Olabilir. Netflix'in de hedef kitlesi 16+ ergen kesim ve LGBT bireyler. Kesime yönelik olmasına senin aldırış etmemen lazım.
Feministler ve aynı onlar gibi bir sürü kendinin mağdur olduğunu iddia eden boş insan topluluklarını unutmayalım. Bu topluluklara hitap eden yapımlar daha az olsa çok güzel olacak ama...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı