Exynos 2100'de PUBG neden 90 FPS'i desteklemiyor?

Optimizasyon değil hocam. FPS sınırı. Yeterince optimizasyonu var o cihazların zaten.
Cihazlar daha yüksek fpsleri verebilecek güçteyken sınır yüzünden vermiyor.
Optimizasyondan dolayı hocam. Kafaya göre verilen bir destek değil.

Kafaya göre verilen bir destek olsa, neden bir firma kendine çıkarıp 120FPS desteği yaptırmasın?

Optimizasyondan dolayı hocam. Kafaya göre verilen bir destek değil.

Kafaya göre verilen bir destek olsa, neden bir firma kendine çıkarıp 120FPS desteği yaptırmasın?

Hocam anlamadınız herhalde. Dediğiniz şeyi zamanında Samsung'da yapmıştı zaten.
Muhtemelen Samsung Tencent'e para ödeyerek Samsung A50'deki berbat işlemciye rağmen 60FPS kilidini açtırmıştı. Olay optimizasyon veya işlemci gücü değil.
Snapdragon 750G işlemcili A52 5G 40FPS'e kadar destekliyor ama çöp işlemcili A50 60 FPS destekliyor. Sizce bu mantıklı mı?

Bir başka örnek olan Xiaomi Mi 10T'yi ele alalım. Cihazda 90FPS desteği açık. İşlemcisi Snapdragon 865. Snapdragon 865'li S20 FE'de ise 90FPS seçeneği açık değil.
Aynı işlemci, ikisi de LPDDR5 belleğe sahip. İkisi de aynı depolama birimine sahip ama birinde açık birinde değil. Bu demek oluyor ki optimizasyonla veya işlemci gücüyle falan alakası bile yok.
PUBG Mobile ekibi kafasına göre FPS sınırı veriyor cihazlara. Bana sorarsanız FPS sınırı çok mantıksız bir şey zaten. Sınır koymazsınız hangi cihaz kaç FPS alabiliyorsa alır.
Tabii mobil tarafındaki PUBG ekibi oyunu geliştirmek yerine tavuk kıyafeti getirir ancak oyuna. 😤

Son düzenleme:
Neden? 90 FPS oynamanın bir yolu var mı? Samsung'un yaptığı da büyük ayıp, 15-20 binlik telefonlarda nasıl bu özellik desteklenmez anlayamadım.

Çıktığı dönemde Android tarafından en güçlü 2. işlemci kendisi, Tencent Games firması gerekli optimizasyonu işlemciye sunmazlar ise oynayamazsın. Telefon üreticisine suç atmadan önce gerekli bilgiyi elde etmen ve burada bizlere sunman en iyi yol olur.

30.000 TL ve üstü olan iPhone 14 bizlere 60Hz bir tazeleme oranı sunuyor.

Ekran Alıntısı.PNG

7-8 ay önce büyük heveslerle PUBG mobile oynamak için Samsung tab s8 ultra tablet aldım. Bu tablet aldığımda son model tableti. Büyük bir keyifle PUBG mobile yükledim. Grafik ayarlarına girdiğimde şok olmuştum. 90 fps desteği yoktu Samsung ile iletişime geçtim fakat yardımcı olmadılar 20 bin TL para verip 60 fps oynamak için almamıştım bu tableti hemen iade ettim ve kurtuldum. Şuan tab s9 ultra çıkmış yine aynı rezalet.. Anlamadığım bir konu var arkadaşlar tab s7 de nasıl oluyorda 90 fps açık acaba PUBG mobile tab s7 satışlarından pay mı alıyor.. Size tavsiyem bu tabletleri almayın aldırmayın paranıza yazık olur sonuçta oyun oynuyoruz bu tabletlerde..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı