Exynos 2400 vs Snapdragon 8 gen 4 (S24+ vs S25+)

zzz1

Hectopat
Daha fazla  
Samsung S24+ veya S25+ almayı düşünüyorum. Aralarında pek fark yok. Görünür tek fark işlemci farkı S24+'da Exynos 2400 S25+'da Snapdragon 8 gen 4 var. S24+ 40bin S25+ ise 55 bin. Bu iki arasındaki fark çok mu boşu boşuna 15 bin vermek istemiyorum öğrenciyim zaten. Pek oyun oynamıyorum telefondan ama oynayacagım zamanda kassın istemem. Exynos işlemciler kötü diye biliyorum. Uzun süre kullanacağım yani ileride beni çok üzer mi Exynos?

Samsung S24+ veya S25+ almayı düşünüyorum. Aralarında pek fark yok. Görünür tek fark işlemci farkı S24+'da Exynos 2400 S25+'da Snapdragon 8 gen 4 var. S24+ 40bin S25+ ise 55 bin. Bu iki arasındaki fark çok mu boşu boşuna 15 bin vermek istemiyorum öğrenciyim zaten. Pek oyun oynamıyorum telefondan ama oynayacagım zamanda kassın istemem. Exynos işlemciler kötü diye biliyorum. Uzun süre kullanacağım yani ileride beni çok üzer mi Exynos?

Exynos işlemciler üzmez ama 8 gen 4 tabii ki de daha iyi. Yanlış değilsem Exynos 2400'ün bazı oyunlarda FPS sınırlaması bulunuyordu. Tam performans alamayacaksınız yani.

İşlemci olarak bayağı fark var.
Snapdragon Elite çok çok güçlü.
Ancak S25+ yerine S24 Ultra alabilirsiniz.
Hepsinden daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
Oyun için en iyisi S25+ olur, işlemcisi çok çok güçlü.

Ultranın tasarımını beğenmiyorum. Hem de S25+ten bile pahalı. Çok oyun oynamıyorum zaten. Mesela S24+ 2 sene sonra kasar mı?

Bütçeniz varsa tabii ki S25+ daha uzun ömürlü ancak bu demek değil ki Exynos kötü. Pek oyun oynamıyorsanız ve bütçeyi zorlamak istemiyorsanız yeterli olabilir gibi. Ayrıyeten küçük ekran ve daha düşük batarya sizin için problem değilse S25 bakabilirsiniz. 8 gen Elite bulunuyor.

Ikisinin ortasi olan S25'i al.

S25+ ile arasında 4bin var o yüzden onu cok düşünmedim.

Bütçeniz varsa tabii ki S25+ daha uzun ömürlü ancak bu demek değil ki Exynos kötü. Pek oyun oynamıyorsanız ve bütçeyi zorlamak istemiyorsanız yeterli olabilir gibi. Ayrıyeten küçük ekran ve daha düşük batarya sizin için problem değilse S25 bakabilirsiniz. 8 gen Elite bulunuyor.

Bu iki telefonda da AI var. İkisinin yapay zekasında çok fark var mı yoksa hemen hemen aynı mı?

Ultranın tasarımını beğenmiyorum. Hem de S25+ten bile pahalı. Çok oyun oynamıyorum zaten. Mesela S24+ 2 sene sonra kasar mı?

Hayır kasma falan olmaz.
Ultraların kamera olarak farkı bariz var, özellikle odaklama konusunda çok öndeler ldaf sayesinde.
S25 Plus'tan pahalıysa es geçebilirsiniz.
Bütçeniz varken S25+ almanızı öneririm hem Exynos olmamasının avantajı hem ekstra 1 yıl daha güncelleme alacak.
Exynos 2400'de bu arada bayağı iyidir Exynos olmasına bakmayın ancak Snapdragon şahsen daha mantıklı olur.

Bu iki telefonda da AI var. İkisinin yapay zekasında çok fark var mı yoksa hemen hemen aynı mı?

Now brief ve birkaç çok önemli olmayan yapay zeka özellikleri dışında S24 serisinde de hepsi var diyebilirim.

S25+ ile arasında 4bin var o yüzden onu cok düşünmedim.

Fark var mı tam bilmiyorum ama sanki S25'te daha iyiydi diye duyduğumu hatırlıyorum, yine de yanlış bilgi vermeyeyim.

42bin TL'ye S25 bulunuyor. Ekran ve batarya sorun değilse bence size daha uygun olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı