- Makaleler
 - 8

Ikisinin ortasi olan S25'i al.
SD Elite işlemcisi var.
O nedenden ötürü düz model ısı yönetimi açısından kötü olacaktır.
Alacaksa S25+ alması daha iyi olur.
Ikisinin ortasi olan S25'i al.
Hayır kasma falan olmaz.
Ultraların kamera olarak farkı bariz var, özellikle odaklama konusunda çok öndeler ldaf sayesinde.
S25 Plus'tan pahalıysa es geçebilirsiniz.
Bütçeniz varken S25+ almanızı öneririm hem Exynos olmamasının avantajı hem ekstra 1 yıl daha güncelleme alacak.
Exynos 2400'de bu arada bayağı iyidir Exynos olmasına bakmayın ancak Snapdragon şahsen daha mantıklı olur.
Now brief ve birkaç çok önemli olmayan yapay zeka özellikleri dışında S24 serisinde de hepsi var diyebilirim.
8K fark var.S25+ ile arasında 4bin var o yüzden onu cok düşünmedim.
Bu iki telefonda da AI var. İkisinin yapay zekasında çok fark var mı yoksa hemen hemen aynı mı?
Bunu kanitlayacak bir kaynagin var mi? Ben oyle bir sey duymadim isi yonetimiyle ilgili.SD Elite işlemcisi var.
O nedenden ötürü düz model ısı yönetimi açısından kötü olacaktır.
Alacaksa S25+ alması daha iyi olur.
Bütçe konusu şöyle yazın çalışacağım. Bir aylık maaş ile almak varken 1.5 aylık maaş vermek pek cazip gelmiyor. O yüzden S24+ istiyorum Exynos sıkıntı çıkarmazsa.
Fark var mı tam bilmiyorum ama sanki S25'te daha iyiydi diye duyduğumu hatırlıyorum, yine de yanlış bilgi vermeyeyim.
42bin TL'ye S25 bulunuyor. Ekran ve batarya sorun değilse bence size daha uygun olacaktır.
MediaMarkta 50 bin yazıyordu oradan bakıyordum.8K fark var.
Samsung Galaxy S25+ (256 GB) - Samsung Galaxy S25 (256 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S25+ (256 GB) - Samsung Galaxy S25 (256 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bunu kanitlayacak bir kaynagin var mi? Ben oyle bir sey duymadim isi yonetimiyle ilgili.
Sorun çıkartmaz hocam o da gayet güzel işlemcidir.
Mediamarkt kazik fiyattan satiyor. S24+ alin bence. Buyuk telefon sevdiginiz icin. S25+ su an f/p degil.S25'in boyutuda küçük o yüzden pek istemiyorum.
MediaMarkta 50 bin yazıyordu oradan bakıyordum.
7 sene fakat 1'i gitti. Kaldi 6 sene.Hocam bir de bu 24+ 7 sene güncelleme alacak diye okumuştum. Bu doğru mu?
S25'in boyutuda küçük o yüzden pek istemiyorum.
Mediamarkta 50 bin yazıyordu oradan bakıyordum.
Hocam bir de bu 24+ 7 sene güncelleme alacak diye okumuştum. Bu doğru mu?
MediaMarkt kazik fiyattan satiyor. S24+ alin bence. Buyuk telefon sevdiginiz icin. S25+ su an F/P degil.
7 sene fakat 1'i gitti. Kaldi 6 sene.
Internetten al. Fakat N11, Idefix veya PTT'den alma. Trendyol, Amazon, Hepsiburada, Pazarama iyidir.6 da iyidir. Son olarak internetten telefon alınır mı sizce? Yoksa magazadan mı alayim magazada genelde daha pahalı oluyor.
Evet ama çıkış yaptığından itibaren geçerli. 6 senesi falan kaldı. Ekranı da küçük istemiyorsanız bence almışken bir kere alın S25+ alın derim ama zorlayacaksa da S24+ hiç üzecek bir telefon değil içinizde UK'de kalmasına gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.