Exynos 2400 vs Snapdragon 8 gen 4 (S24+ vs S25+)

6 da iyidir. Son olarak internetten telefon alınır mı sizce? Yoksa magazadan mı alayim magazada genelde daha pahalı oluyor.

Samsung Türkiye garantili olduğu sürece internetten almak her türlü daha avantajlı olur. Tabii güvenilir satıcı da önemli. Hepsiburada veya Amazon'un kendi satıcılarından almak daha da güzel olur.

Exynos sorunlarını çözeli bayağı oldu. Kötü diye düşünme sebebiniz ne?

Hocam YouTube'da bir videodan ya da forumda görmüştüm sanırım uzak durun diyordu bende almadan bir araştırayim ona göre alayim dedim.

Bunu kanitlayacak bir kaynagin var mi? Ben oyle bir şey duymadim isi yonetimiyle ilgili.

İnternette benchmark testleri dışında karşılaştırma bulamadım.
Ancak sentetik testlerde %10 - %15 fark var, sıcaklıkla ilgili olduğunu söyleyebilirim.
Ayrıyeten pil olarak 900 mAh artış, 2K ekran gibi ekstra avantajları da göz önünde bulundurursak S25+ herhalükarda daha mantıklı.
Ayrıyeten artan boyutla ısı yönetiminin daha iyi olabileceğini dışarıdan test yapmadan da az buçuk anlayabilirsiniz.

Samsung Türkiye garantili olduğu sürece internetten almak her türlü daha avantajlı olur. Tabii güvenilir satıcı da önemli. Hepsiburada veya Amazon'un kendi satıcılarından almak daha da güzel olur.

Hocam telefonun içindeki orijinal parçayı değiştirip gönderme gibi bir durum olma ihtimali var mı yoksa soz konusu bile değil mi?

Hocam YouTube'da bir videodan ya da forumda görmüştüm sanırım uzak durun diyordu bende almadan bir araştırayim ona göre alayim dedim.

Exynos işlemciler eskiden sorunluydu hocam. Dediğim gibi şu anda ahım şahım sorunları bulunmuyor. Gördüğünüz yerlerde exynosa sorunlu demelerinin sebebi hep ön yargı.

Hocam telefonun içindeki orijinal parçayı değiştirip gönderme gibi bir durum olma ihtimali var mı yoksa soz konusu bile değil mi?

Bahsettiğim gibi güvenilir satıcılardan alırsanız söz konusu değil. Satıcıya bu yüzden dikkat etmek gerekiyor. Yine de çok çok düşük bir ihtimal kapalı kutu alıyorsunuz çünkü.

Exynos işlemciler eskiden sorunluydu hocam. Dediğim gibi şu anda ahım şahım sorunları bulunmuyor. Gördüğünüz yerlerde exynosa sorunlu demelerinin sebebi hep ön yargı.

Peki hocam bir de S24+ ın Snapdragon işlemcili halide varmış bulursam onu mu alayim. @811150

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…