Genel olarak telefonun oyun performansından, kamerasından, bataryasından gayet memnunum. Yazılımdan kastınız tam olarak nedir? MIUI'den bahsediyorsunuz galiba.
Bende Redmi Note 9s sahibiydim. Sanırım Redmi biraz daha alt kesime hitap ettiği için Xiaomi özenmese gerek. Mi9t ve Redmi Note 9s güncel cihazlar ve aynı MIUI sürümüne sahip bunu biliyorum. Benim bahsettiğim yazılım farkı cihazın içerisinde yatan ufak çaplı kısımlar ve Xiaomi bunu hiç becerememiş. İlla Xiaomi diyorsanız Redmi tavsiye etmiyorum.
Şu an telefon serviste ve iade süreci devam ediyor. Heriflerden ses soluk yok. Xiaomi, Redmi serisine hiç özenmiyor. Haliyle optimizasyon problemleri ile arayüz problemleri baş gösteriyor. PUBG gibi oyunları akıcı şekilde açarken çok basit oyunlarda darboğaz yapıyor. GameTurbodan baktığım zaman clans of clans'ta gpu kullanımı %100'ken cpu kullanımı %14 falandı. Dostum risklerin adamıysan al kullandıkları yazılım gerçekten çok problemli. İlla Xiaomi alacağım diyorsan Redmi serisinden uzak dur.Evet MIUI'den bahsediyorum.
Ben Redmi Note 9 Pro almayı düşünüyordum. Telefondan memnun kalmazsam kolay bir şekilde iade edebilir miyim? Ya da siz iade ederken bir sıkıntı çıktı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.