Eylülde çalışmaya başlanırsa ilk 50 bin gelir mi?

kerem.044

Femtopat
Daha fazla  
12. sınıfa geçtim. En son mayıs'ta 45-50 net TYT yapıyordum, AYT denemesine de hiç girmedim. Yaz boyu hiç çalışmadım, şu an da yeni eve tanışma sürecindeyiz bir süre daha çalışamam gibi gözüküyor. Eylül'de 0'dan başlasam standart bir çalışma temposuyla ilk 40-50k gelir mi? Uçak veya gemi mühendisliği bölümünü istiyorum.

Düzenli çalışmayla ilk 10 bine bile girebilirsin çok üst düzey olmasa da çalışman, ki 50 bin bence gayet rahat gelir eğer çalışmalarını sürdürebilirsen.

12. sınıfa geçtim. En son mayıs'ta 45-50 net TYT yapıyordum, AYT denemesine de hiç girmedim. Yaz boyu hiç çalışmadım, şu an da yeni eve tanışma sürecindeyiz bir süre daha çalışamam gibi gözüküyor. Eylül'de 0'dan başlasam standart bir çalışma temposuyla ilk 40-50k gelir mi? Uçak veya gemi mühendisliği bölümünü istiyorum.

Gelir hocam nasıl calısıtıgına bağlı TYT konularını mümkünse aralıktan önce bitir TYT netlerine de cok takma konular bittikten sonra brans ve genel denemeler ile hallet TYT netlerin 70 80'i geçmiyorsa üzülme normaldir o saatten sonra AYT kas belirlieyici ve genelde sıralamanı öne geriye atan AYT oluyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı