EYT başvurusu

eyupayilmaz

Hectopat
Yer
Radyatör Kasabası
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar babam 4A'dan emekli olacak. 31 Mart tarihinde SGK'ya gidip emeklilik başvurusu yapmış. Emekli olamadı 2 ay oldu. "bak emekli olanlar var" diye bir fotoğraf gösterdi bana, fotoğraf SGK'nın evrak takip sitesinden. Gösterdiği fotoğrafta konusu kısmında emeklilik başvurusu dikkatimi çekti. Bir girip bakayım tekrar dedim babamın evrak takip sayfasında konusunda tahsis talep belgesi yazıyor. Yanlış mı başvurmuş yoksa farklı bir durum mu var?

Arkadaşlar babam 4A'dan emekli olacak. 31 Mart tarihinde SGK'ya gidip emeklilik başvurusu yapmış. Emekli olamadı 2 ay oldu. "bak emekli olanlar var" diye bir fotoğraf gösterdi bana, fotoğraf SGK'nın evrak takip sitesinden. Gösterdiği fotoğrafta konusu kısmında emeklilik başvurusu dikkatimi çekti. Bir girip bakayım tekrar dedim babamın evrak takip sayfasında konusunda tahsis talep belgesi yazıyor. Yanlış mı başvurmuş yoksa farklı bir durum mu var?
Bir sorun yok. Biraz geç başvurduğu için hala bağlanmamış. Benim babam Nisanda başvurdu ondana aynı şey yazıyor. Ama annem mart başında başvurdu o maaşını aldı. Yani beklemeniz lazım.

Bir sorun yok. Biraz geç başvurduğu için hala bağlanmamış. Benim babam nisanda başvurdu ondana aynı şey yazıyor. Ama annem mart başında başvurdu o maaşını aldı. Yani beklemeniz lazım.

Hocam benim babamda gelen evrak dosyasına kaldırılmış yazıyor sizde yazdıktan ne kadar sonra maaş bağlandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı