EYT emeklilik başvurusu ne zaman sonuçlanır?

• Konuyu başlatan 484169
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 3.652

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9,7 KB · Görüntüleme: 60
Sizde de dört aşama mı var peki bu şekilde.

Biz sizden 12 gün önce yapmışız bizde 3 tane var. 2 kayıt 1 beklemede.

Bizde de evrak bekleme diyordu birden fazla ilde sigortası varsa diğer illerdeki SGK yerlerinden kağıt bekleniyormuş ondan olabilir bizde ayın 5'inde mi öyle birşeyde olduydu.

İzmir, Bartın, İstanbul var hocam benim bildiğim.

Anladım teşekkür ederim.Ne bekleniyor daha acaba..

Hocam tekrardan selam. Haber vermek için geldim. Sanırım bizim emeklilik süreci tamamlandı gibi siz de bir kontrol etseniz iyi olur. Tahminimizce hem önümüzdeki ayın hem de bu ayın ödemesi birlikte verilecek. Çünkü başlangıç tarihi için nisan ayı diyor fakat herhangi bir ödeme olmadı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8,7 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Anladım teşekkür ederim. Ne bekleniyor daha acaba.

Hocam tekrardan selam. Haber vermek için geldim. Sanırım bizim emeklilik süreci tamamlandı gibi siz de bir kontrol etseniz iyi olur. Tahminimizce hem önümüzdeki ayın hem de bu ayın ödemesi birlikte verilecek. Çünkü başlangıç tarihi için nisan ayı diyor fakat herhangi bir ödeme olmadı.

Hocam ben bir ara mart ayı ile emeklilik başvurusu onaylanana kadar olan ayların ücreti veriliyor diye duymuştum. Olursa bilgilendirirseniz sevinirim. Biz de İstanbul Ankara İzmir Mersin Adana (daha bilmediğim birkaç il olabilir) oralardan evrak bekliyoruz halen.

Anladım teşekkür ederim.Ne bekleniyor daha acaba..

Hocam hem nisan ayının hem de mayıs ayının ödemesini toplu atabilirler bu arada yorumlarınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı